fbpx

Sfârșit de an pentru Gadget4u

A mai trecut un an și pentru blogul Gadget4u, de fapt la începutul acestei luni s-au împlinit 2 ani de existență, doar că, acaparat de depresie, nu am reușit să menționez nicăieri. Au fost câteva luni ocupate cu evenimente, despre unele am scris, dar și cu unele teste destul de interesante. M-am gândit ca, la final de 2017, să listez aici dispozitivele pe care le-ați căutat cel mai mult și să reamintesc câte ceva despre fiecare.

Nokia 3 a fost de departe cel mai căutat telefon pe acest blog și cred că știu și de ce. Deși la momentul testului era cel mai slab telefon din serie, arăta că Nokia este pe un drum ascendent și că are potențialul de a reveni printre producătorii de smartphone-uri de top.

Lenovo Vibe B ocupă poziția a doua în preferințele voastre de pe Gadget4u. Acesta este un smartphone dintre cele mai ieftine, care a reușit să mă surprindă la început. Însă, încetul cu încetul, am ajuns să blestem fiecare secundă în care eram nevoit să îl folosesc.

Sony Xperia XZ1 – un smartphone high-end cu design foarte frumos, exceptând poate marginile un pic cam late. Mi-au plăcut foarte mult fotografiile pe care am reușit să le obțin cu el.

Nokia 5 a reușit și el să mă impresioneze cu sunetul foarte puternic. Închei topul cu Nokia 6, care mi-a atras atenția prin ecranul de 5.5″ și sobrietatea construcției metalice. Pe celelalte vă las să le descoperiți singuri, la fel și pe cele care vor urma.

În loc de concluzie m-am gândit să încerc să răspund la întrebarea „Ce dispozitiv aș alege dintre cele pe care le-am testat?”. Aș putea să mă las pe mâna voastră și nu mi-ar părea rău cu Nokia 3, însă pentru că un telefon ideal pentru mine trebuie să facă un pic mai multe lucruri, aș alege totuși Xperia XZ1.

În mod ironic, am rămas recent fără telefon, așa că sper că într-adevăr va trebui să fac curând o alegere. Și nu cred că va fi dintre aparatele testate. Dar, până atunci, să lăsăm să treacă anul și ne revedem pe Gadget4u și în 2018. Cel puțin asta îmi e intenția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *