S7 e peste tot!

S7 a început să răsară pe rețelele de socializare! Printre imagini statice sau animații cu pisici, postări de „bună dimineața” și citate (auto)motivaționale au apărut fotografii cu cutia de curând anunțatului Samsung Galaxy S7. Recunosc, eu sorb cu jind fiecare secundă de privire aruncată către acele imagini, putând doar să îmi imaginez cum ar fi să am măcar un S3 cu care să mă joc. Așa că, tot văzând toate postările astea cu Galaxy S7, m-am gândit să fac o scurtă retrospectivă a articolelor pe care le-am scris eu până acum cu privire la acest dispozitiv!

Noul telefon făcut de Samsung mi-a atras atenția încă de la lansare. Am făcut atunci o trecere în revistă a specificațiilor acestuia și o comparație sumară cu flagship-ul celor de la LG, lansat în aceeași zi.

Am vorbit din nou despre S7 în momentul când eMag a publicat o listă cu reduceri și vouchere pentru dispozitive noi sau care au conectivitate 4G.

V-am vorbit din nou cu o mare curiozitate despre acest telefon în articolul „dedicat” camerei foto de pe smartphone-uri, unde, după ce va fi disponibil și la noi, vreau să fac o comparație cu un telefon Lumia, pe baza părerilor voastre. Și cred că am să vă vorbesc din nou despre el ori de câte ori se va ivi vreo ocazie, și cred că vor apărea multe!

Vă las cu gândul la el, cum (încă) mai sunt și eu! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *