fbpx

Ochelari VR, acum și de la McDonald’s!

După inițiativa celor de la Coca-Cola, acum și McDonald’s se alătură „modei” de a crea ochelari de realitate virtuală din ambalajele folosite pentru a își comercializa produsele. Happy Goggles se numește casca realizată de aceștia și se poate confecționa din cartonul în care clienții primesc Happy Meal-ul, meniul care vine, pe lângă produsele de fast-food, cu o jucărie pentru cei mici. Acest ambalaj special al produselor McDonald’s va fi disponibil din 5 martie pe anumite piețe unde este prezent lanțul de fast-food, la prețul obișnuit pentru un Happy Meal.

Nu vă grăbiți, totuși, să ajungeți la Mc nici după 5 martie! După cum spuneam, ambalajul cu ochelari este disponibil deocamdată doar în Suedia și nu s-au anunțat alte țări în care va fi vândut sub această formă. Ca să vă las un „gust” și mai amar în lipsa acestuia din România vă spun că meniul cu ochelari are inclus și un joc care îi învață pe copii să schieze și acesta este realizat împreună cu echipa națională de schi a Suediei. Iată și videoclipul care ne învață cum să montăm casca de realitate virtuală:

Bănuiam eu că și alți oameni se vor gândi să implementeze această tehnologie în produsele lor și abia aștept să văd cine vor fi următorii! Până atunci îmi rămâne să mă întreb cum vor arăta astfel de ochelari făcuți din pachetele de țigări sau din cutiile de pizza! 🙂

Din aceeași categorie

Leave a Comment