4G e la ofertă, ia-l de pe eMag!

Vă rețin doar câteva minute ca să vă vorbesc despre ofertele astea care mi-au intrat în căsuța de e-mail. Serios, chiar nu durează mult! 😀

eMag a venit cu o serie de reduceri și de vouchere la unele dintre cele mai performante electronice, la unele dintre cele mai noi și la cele cu 4G. Ei au pus mai multe nume pe listă, însă eu am să vi le spun pe cele mai interesante după părerea mea.

Cap de listă în categoria telefoane este Samsung Galaxy S7 (specificațiile sunt aici) care se poate precomanda pentru 3300 de lei, iar dacă faci asta până pe 11 martie primești headset-ul Gear VR cadou.

S7

Plus că aveți aici o listă foarte cuprinzătoare de telefoane 4G, unele având prețul redus chiar și cu 36%.

Aveți 200 de lei reducere dacă achiziționați acum tableta Lenovo Tab Yoga 3 Pro, pe care o puteți învârti pe toate părțile și cu care vă veți putea uita la filme folosind video proiectorul încorporat. Prețul redus al acestei tablete este de 2500 de lei.

Yoga

Și dacă tot ți-ai luat tabletă, ia-i și un accesoriu util! Ca să vadă cei din jur că îi porți de grijă.

Din categoria ceasuri vă recomand LG Watch Urbane! În termeni de reducere este pe undeva pe la mijloc, însă arată cel mai bine dintre cele cuprinse în promoția de acum. Poate apărea pe mâna ta dacă lași să dispară din portofel 1050 de lei. Sub acest preț nici nu cred că va scădea vreodată (dar asta e doar părerea mea 😀 ).

LG Watch Urbane

Și pentru că tot vine primăvara și începe anotimpul fotografiilor, iată că s-au gândit bine cei de la eMag și au făcut reduceri de până la jumătate din preț la selfie stick-uri. Așa că, fetelor, luați-vă bețe de poze că parcă văd că până vă hotărâți ce culoare să fie se dau toate!

băț selfie

Hai să nu mai pierdem vremea și să sărim pe reducerile de primăvară! După aceea o să cam stăm fără ele aproape două luni, până de Paște! De ce să riscăm?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *