fbpx
Am testat 

Telefoane care mi-au atras atenția (7)

Bine v-am regăsit la încă o recapitulare a unei săptămâni interesante în lumea IT! Chiar dacă nu am avut de-a face cu multe telefoane noi, au apărut câteva știri importante care merită menționate în acest articol. Despre ce crezi că e vorba? Citește până la final și vei afla! 😀

De departe, cel mai discutat telefon din ultimele 7 zile este recent lansatul HTC 10, care vine, după cum ne-am fi așteptat de la un smartphone de top, cu inovații față de anii precedenți pe partea de cameră foto, sunet și design. Având ca punct de plecare un asemenea dispozitiv, cred că vom avea parte de niște telefoane Nexus foarte bune în 2016!

În rest a cam fost liniște în zona asta, așa că am să trec la recapitularea unor știri importante care au apărut în această săptămână. Am să vă amintesc mai multe, ca să echilibrez cu lipsa de noutăți în ceea ce privește lansările.

Un prim articol care merită menționat este cel în care am încercat să vă fac alegerea mai ușoară în caz că vă place să vă jucați cu custom ROM și alte mod-uri pe telefoanele voastre. Alt articol util cred că este cel în care v-am prezentat promoția de reduceri a Flanco (până luni) și tombola Orange (până în iunie).

Vă reamintesc că Samsung a reușit să vândă în ultimii ani peste 1 milion de monitoare cu ecran curbat și că într-o seară m-am întrebat de ce săgeata mouse-ului este înclinată; am răspuns la întrebare cu ajutorul lui Google. Printre altele, am aflat și că oamenii au început să distribuie mai multe postări pe Facebook, ceea ce vă invit și pe voi să faceți cu acest articol! 😀

Cu astfel de știri importante nu ne întâlnim în fiecare zi, de aceea sunt aici să vi le prezint și să vă țin #lacurent cu tehnologia! Cum ți se par titlurile de săptămâna asta?

Din aceeași categorie

Leave a Comment