fbpx
Diverse 

Cât costă să spargi un cont de Facebook

Abordarea și țințele hacker-ilor evoluează odată cu tehnologia. Dacă în trecut aceștia atacau în mare parte companii mari și persoane foarte cunoscute, în prezent au început să își îndrepte mai mult atenția către utilizatorii obișnuiți de internet. Însă nu îi atacă direct, ci, mai degrabă, își oferă serviciile acelor oameni care își doresc așa ceva. Bănuiești cât costă un astfel de atac?

În primul rând am să menționez „serviciile” pe care hackerii le pun la dispoziția oamenilor obișnuiți: ei pun la dispoziție detalii ale unor carduri de debit sau de credit, sapă pe internet după informații mai puțin cunoscute sau „curate” ale persoanei vizate de atac, te învață cum să spargi singur un cont de pe internet (fie că este vorba de e-mail sau de o rețea de socializare) sau îl sparg chiar ei pentru tine.

Cel mai mult vei plăti hackerii pentru a intra cu forța într-o căsuță de e-mail de la muncă, 500 de dolari. Un tutorial de hacking te costă cel mult 40 de dolari, iar cardurile de credit sunt cele mai ieftine, vei plăti doar 7 dolari pentru unul.

Beneficiile pot părea imense față de cheltuieli, dar să nu uităm că aceste lucruri sunt ilegale și pedepsite în întreaga lume. Și eu cred că nu merită să faci așa ceva, indiferent de situație!

Chiar dacă nu poți face asta, o informație în plus nu strică niciodată! Iar dacă, din nefericire, se va întâmpla să te trezești cu vreun cont spart pe internet, măcar vei ști cât costă o asemenea acțiune.

Ai pățit vreodată așa ceva? Dacă da, de câte ori? Mie mi s-a întâmplat o dată!

Din aceeași categorie

2 Thoughts to “Cât costă să spargi un cont de Facebook”

  1. Anna

    Vreau sa sparg un cont de facebook

  2. Acest articol este doar cu scop informativ și NU te încurajez să continui acest demers!

Leave a Comment