P9 de la Huawei vine în aprilie

Înainte să vă culcați poate vă veți opri puțin să citiți următorul anunț cu privire la Huawei P9. Asta pentru că tot am vorbit ieri de vârfuri de gamă lansate anul trecut, iar Huawei este unul dintre producătorii pe care i-am menționat în acel articol.

Singurele detalii despre acest smartphone, la nivel de zvon deocamdată, sunt că ecranul va avea o diagonală de 5.2 inch (adică 13 cm) și că va fi motorizat de un procesor Kirin 950. De asemenea, există o posibilitate ca acesta să vină dotat cu o cameră duală. În rest, orice altă presupunerea făcută de mine este la fel de bună ca a voastră.

Singurul lucru sigur este că acest telefon va fi prezentat pe data de 6 aprilie. Așa că să facem ce ne spun cei de la Huawei (imaginea de mai sus) și să notăm data în calendar în așteptarea de a schimba felul în care percepem lumea cu ajutorul lui P9, desigur!

Sunt curios dacă faptul că lansarea e cu câteva săptămâni înaintea zilei mele de naștere va avea vreo însemnătate pozitivă pentru mine! Sau dacă hashtag-ul folosit în anunțul lor, #00, are vreo legătură cu faptul că telefonul se lansează înainte de Paște! :))

Ai folosit sau folosești telefoane Huawei? Ce părere ai despre noul P9? Îl vei cumpăra?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *