Telefoane bune de anul trecut

Astăzi am văzut pe paginile marilor magazine online postări cu reduceri la modele de vârf lansate anul trecut. Pe lângă faptul că probabil trebuie lichidate stocurile, acelea încă sunt telefoane bune, chiar și privind prin prisma nivelului la care a ajuns astăzi tehnologia. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care să îți cumperi un telefon lansat cu un an în urmă, dar celălalt este că prețul scade foarte mult la acestea. Telefoanele, cel mai probabil, le știți deja, însă eu am să caut prețurile și am să le postez pe cele mai mici, chiar dacă de multe ori diferențele sunt doar de câteva zeci de lei.

Samsung Galaxy S6 a fost anunțat în luna Martie 2015 și a putut fi cumpărat începând cu luna următoare. Acesta ni se prezenta cu specificații de top: procesor octa-core, 3 GB de RAM și o variantă cu displat curbat pe margini. Acest dispozitiv poate fi achiziționat pentru suma de 2200 de lei de la eMag sau de la CEL.ro.

Următorul pe listă este LG G4, lansat în aceeași perioadă a anului trecut, adică în aprilie, venea cu specificații similare cu ale altor telefoane de top. Și acest aparat mai poate fi găsit în magazine, la prețuri ce variază între 1950 de lei și 2000 de lei.

Producătorul Taiwanez HTC lansa în 2015 un dispozitiv care nu ieșea în evidență prin specificațiile sale, ci mai degrabă prin design-ul controversat, asemănător cu cel al iPhone-urilor. În ceea ce privește acest telefon am o mică-mare nelămurire: cum poate să difere prețul atât de mult între magazine? Îl găsim pe CEL.ro la 1980 de lei, dar pe eMag și la Telekom acesta costă între 2900 și 3000 de lei. Ce detaliu mi-a scăpat?

Alte telefoane care merită menționate sunt: Huawei P8 cu prețuri de aproximativ 1600 de lei la eMag sau CEL.ro și, pentru că nu putea lipsi din această listă, telefonul românesc Allview X2 Extreme care îți poate scoate din buzunar 1850 de lei, fie că îl cumperi de la Altex sau de la eMag.

Niciun om nu este infailibil, așa că dacă ești de părere că sunt și alte telefoane bune de care ceilalți trebuie să audă, semnalează-mi-le!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *