Zvon: HTC – contract cu programul Nexus pentru anii următori

Următoarea informație a apărut pe internet sub formă de zvon: HTC a semnat un contract cu programul Nexus pentru mai mulți ani!

Primele informații neoficiale cu privire la viitoarele smartphone-uri Nexus au apărut în prima lună a acestui an. Acestea spuneau că HTC se va ocupa anul acesta de producția ambelor telefoane care vor reprezenta viziunea Google despre cum ar trebui să arate un telefon și care vor folosi ca sistem de operare Android-ul curat, fără interfețe sau aplicații adăugate de producători. Ba chiar au apărut și posibilele denumiri interne ale dispozitivelor, T50 și T55, lucru care nu mi se pare foarte important.

Însă zvonurile de astăzi merg mult mai departe decât ce s-a aflat până acum. Se pare că Taiwanezii de la HTC au semnat un contract pe 3 ani cu Google pentru programul Nexus. Asta înseamnă că, pe lângă telefoanele care vor fi lansate în toamna acestui an, compania este posibil să mai fabrice și alte dispozitive care vor purta marca Google Nexus în următorii 3 ani. Însă nu este obligatoriu ca HTC să facă toate dispozitivele Nexus din anii următori, la fel cum nu este obligatoriu ca toate aceste aparate să fie telefoane. Să nu uităm că această denumire este purtată și de tablete, una dintre ele fiind făcută chiar de HTC în urmă cu 2 ani în urmă sub numele de Nexus 9.

Pe canalele oficiale nu există absolut nicio informație cu privire la ce v-am spus mai sus. Și chiar dacă ar fi, în mod sigur cele două companii vor decide dacă să păstreze acest contract după ce vor măsura rezultatele lansării din toamnă!

Voi ce părere aveți de acest zvon: HTC va face telefoane Nexus în următorii 3 ani? Sau produsele fabricate de aceștia nici măcar nu vor fi smartphone-uri, ci doar niște accesorii ce vor urma să poarte această denumire?

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *