fbpx
Am aflat 

OS X va fi redenumit MacOS

Ce au în comun (aproape) toate sistemele de operare făcute de Apple? Denumirile lor se termină cu OS: iOS, watchOS și tvOS. Atunci de ce nu s-ar schimba și denumirea lui OS X în MacOS?

Pe o pagină de internet a companiei Apple dedicată răspunderii unor întrebări puse frecvent era menționată noua denumire dată sistemului de operare folosit în cazul computer-elor și laptop-urilor ca fiind MacOS. Între timp textul a fost modificat, apărând din nou denumirea veche de OS X (punctul 2 din al doilea paragraf).

Noua denumire mai este menționată și într-un fișier din sistemul de operare OS X, iar acel fișier este prezent acolo dinainte de lansarea versiunii El Capitan.

Noua versiune a sistemului de operare Apple va fi lansată în luna iunie a acestui an și atunci vom putea afla dacă se va păstra denumirea de OS X sau va fi rebotezat MacOS. Însă indiferent de numele pe care îl va purta, această actualizare ar putea fi extrem de importantă, căci se zvonește că va integra asistentul virtual Siri pe computer-ele și laptop-urile făcute de Apple!

Care variantă ți se pare mai bună?

 

P.S. Dacă tot ai ajuns până aici, ar fi păcat să nu dai un share! Arată-le și prietenilor tăi că ești #lacurent cu tehnologia! 🙂

Din aceeași categorie

Leave a Comment