fbpx
căutări amuzanteAm aflat 

PC Garage este cumpărat de eMag

Obișnuiai să îți achiziționezi echipamente electronice de la PC Garage? Atunci ar trebui să știi că au fost cumpărați de eMag. Totuși nu ai de ce să îți faci griji, numele nu va dispărea, ba chiar este în plan o dezvoltare a acestei platforme.

PC Garage există încă din 2005 și a ajuns să fie un nume foarte cunoscut printre magazinele de electronice, ajungând între timp 40 000 de produse diferite disponibile pentru cumpărare. Anul trecut a avut o creștere de 30% în ceea ce privește încasările.

Cu această ocazie s-au făcut declarații apreciative de ambele părți:

Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional” a spus Marius Ghenea, fondatorul site-ul cumpărat.

PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii” a declarat CEO-ul eMag Iulian Stanciu, cumpărătorul platformei amintite mai sus.

La ce să ne așteptăm? La fel ca în cazul altor achiziții asemănătoare, eu cred că va urma o îmbunătățire a serviciilor oferite de ambele platforme de care va beneficia, într-un final, clientul pasionat de electronice.

Ce experiențe ai avut cu cele două firme?

 

Am văzut asta la Zoso.

Din aceeași categorie

Leave a Comment