fbpx
Am testat 

Alegerea săptămânii (12)

A venit și momentul în care să încerc să ofer mici îndrumări în cazul unei noi achiziții. Astăzi voi alege câte un sistem audio potrivit pentru fiecare dintre voi și, desigur, îmi voi exprima câteva păreri despre cum arată acestea „pe hârtie” și în poze. Pe viitor sper că voi reuși și să testez câteva, dar deocamdată să revenim la ceea ce am să vă prezint azi.

Muzica este foarte importantă pentru mine și îi dedic foarte mult timp în fiecare zi, chiar dacă în ultima vreme doar pentru ascultat. Atunci când mi-am cumpărat microfonul, mixerul și căștile pe care le folosesc și acum am zis că tot ce îmi mai trebuie ca să am mini-studioul „de cameră” pe care mi-l doream atât de mult de ani întregi este un sistem audio.

Prin casă există niște boxe 2.0 Creative de vreo 7 ani care au ținut pasul cam cu orice muzică le-am „aruncat” eu. Le-am reparat de vreo (cel mult) 2 ori, însă le-a cam venit sfârșitul. Și oricum îmi doream ceva care să fie al meu. Dacă ar fi acum să îmi pot cumpăra un sistem, aș alege dintre propunerile de mai jos, în funcție de câteva criterii!

Ca boxe pentru laptop (de exemplu) aș alege un sistem 2.0, să nu ocupe mult spațiu și să umple camera cu sunet. M-am orientat către Logitech Z150-N. Dacă ar fi să aleg ceva cu subwoofer, care să umple un întreg apartament cu sunet, m-aș uita la Logitech Z313. Ultima recomandare cred că s-ar potrivi mai bine celor care stau la curte, una mare, căci, în cazul folosirii la bloc, cred că ar putea deranja cu ușurință toți vecinii de pe scară: Logitech Z906. Dar dacă ții prea mult la vecinii tăi și nici nu îți permiți să dai atâția bani pe sistemul 5.1 menționat anterior, există și o variantă mai cuminte.

Acum observ că toate selecțiile făcute de mine astăzi sunt făcute de Logitech. Nu am făcut-o intenționat, mai ales când știu că mărcile precum Creative sau Altec Lansing au și ele produse foarte fiabile.

Tu ce sistem audio ai acasă? Cât de des îl schimbi?

Din aceeași categorie

Leave a Comment