Alegerea săptămânii

Începând de azi, la fiecare sfârșit de săptămână vă voi prezenta un produs pe care îl folosesc sau care mi-a atras atenția foarte tare. Cu aceeași ocazie vreau să vă aduc în atenție că în josul paginii (jos de tot), în partea dreaptă, se află o listă cu dispozitivele pe care le folosesc. Acestea fiind spuse, să trecem la recomandarea de azi: Phillips SHL 3060.

Am cumpărat aceste căști în urmă cu aproximativ 6 luni pentru a le înlocui pe cele vechi (tot Phillips). Le-am folosit și pentru muzică, și pentru filme, și pentru jocuri. Au o claritate foarte ridicată, chiar la volum înalt, dar nu duc deloc lipsă de bass, fie că le folosești conectate direct la jack-ul pc-ului, dar mai ales dacă folosești un mixer audio. După părerea mea, raportul preț-calitate este unul excelent, mai ales că acum sunt un pic mai ieftine decât atunci când le-am luat eu: 80 de lei la Altex  (între timp au revenit la prețul la care le-am achiziționat și eu). Pe lângă calitățile audio, cele ergonomice sunt la fel de bune, aceste căști fiind reglabile și (pentru cine găsește o utilitate în asta) pliabile.

Cred că Phillips SHL 3060 este o alegere destul de bună pentru a împăca audiofilul și gamerul din tine! Tu ce căști folosești?

căști.philips

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *