dec. 13

Alegerea săptămânii

Începând de azi, la fiecare sfârșit de săptămână vă voi prezenta un produs pe care îl folosesc sau care mi-a atras atenția foarte tare. Cu aceeași ocazie vreau să vă aduc în atenție că în josul paginii (jos de tot), în partea dreaptă, se află o listă cu dispozitivele pe care le folosesc. Acestea fiind spuse, să trecem la recomandarea de azi: Phillips SHL 3060.

Am cumpărat aceste căști în urmă cu aproximativ 6 luni pentru a le înlocui pe cele vechi (tot Phillips). Le-am folosit și pentru muzică, și pentru filme, și pentru jocuri. Au o claritate foarte ridicată, chiar la volum înalt, dar nu duc deloc lipsă de bass, fie că le folosești conectate direct la jack-ul pc-ului, dar mai ales dacă folosești un mixer audio. După părerea mea, raportul preț-calitate este unul excelent, mai ales că acum sunt un pic mai ieftine decât atunci când le-am luat eu: 80 de lei la Altex  (între timp au revenit la prețul la care le-am achiziționat și eu). Pe lângă calitățile audio, cele ergonomice sunt la fel de bune, aceste căști fiind reglabile și (pentru cine găsește o utilitate în asta) pliabile.

Cred că Phillips SHL 3060 este o alegere destul de bună pentru a împăca audiofilul și gamerul din tine! Tu ce căști folosești?

căști.philips

  1. […] în primul și în al doilea episod din „Alegerea săptămânii” v-am vorbit despre aparate pe […]

  2. […] sunt mulțumit de căștile mele, însă mi-ar plăcea foarte mult să testez BoomStick! Chiar sunt curios dacă face într-adevăr […]

  3. […] Pentru cei care au ratat articolul pe care l-am dedicat căștilor pe care (încă) le folosesc (poți vedea asta în dreapta, în rubrica „Dispozitive pe care le utilizez„) sau au descoperit acest blog mai târziu reamintesc că puteți găsi în link-ul următor un review căști Phillips SHL 3060. […]

Comentariile sunt inchise.