fbpx

Temperatura ideala

M- am reintors de curand din Canada. Stau acolo de cativa ani, impreuna cu familia mea. Desi la inceput a fost greu sa ma obisnuiesc cu temperaturile scazute, dupa un timp nu a mai fost nicio problema de gen. Insa, atunci cand m-am intors acasa, la parintii mei, la inceputul lunii iulie, nu mi-a venit sa cred cat de mult imi lipsea frigul. Da, si in Canada este vara dar nu sunt zile toride ca aici. In primele nopti nu am reusit sa dorm absolut deloc din cauza caldurii iar ziua era infernala in apartamentul parintilor mei.

Atunci am decis ca este cazul sa fac ceva in aceasta privinta. Sa le cumpar alor mei un aparat de aer conditionat. Mama, grijulie ca intotdeuana, mi-a zis sa mergem prin complexul de la piata ca au si acolo aparate si sa il chemam pe nenea Costel de la etajul doi ca sa il monteze. Am spus ca nu este cazul si, asa cum ma obisnuisem in tara de adoptie, trebuia sa facem lucrurile ca la carte.

Am luat laptopul si am inceput sa caut pe internet o firma autorizata si de incredere. Asa am gasit firma Climatico. Oferta de aparate de aer conditionat Climatico este extrem de variata. Pentru dimensiunile apartamentului am decisa sa achizitionez un aparat de aer conditionat Daikin, cunoscutul producator japonez, de care auzisem si eu in Canada. Am pus mana pe telefon, am sunat, le-am explicat ce doresc si, in cateva zile, am avut dispozitivul acasa. Domnii de acolo m-au sfatuit sa iau si pachetul de montaj autorizat, deoarece imi trimiteau o echipa de profesionisti care sa execute intreaga lucrare. Nu am ezitat si am apelat la acestia cu cea mai mare incredere. Totul a fost gata cat ai spune Montreal. Oamenii au lucrat rapid, curat si bine. Am fost uimita sa gasesc astfel de servicii profesioniste la noi in tara. Dupa ce am avut aparatul de aer conditionat montat, i-am dat drumul si, in sfarsit, am obtinut temperatura ideala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *