fbpx
telefoane performante

Telefoane performante din generația anterioară

În articolul anterior am scris despre câteva dispozitive ce posedă unele dintre cele mai noi tehnologii, dar care, la achiziționare, să nu afecteze prea tare portofelul. Păstrând aceeași notă, anume de a nu aduce mari atingeri bugetului, am ales și câteva telefoane performante… din generația precedentă. Deși hardware-ul are deja aproape doi ani, abia acum aceste dispozitive au ajuns să aibă un preț pentru toată lumea.

Cel mai ieftin flagship din generația precedentă este Huawei P9, a ajuns să coste acum 1530 de lei. Smartphone-ul cu procesor Kirin 955 de 2.5 GHz, 3 GB RAM, display Full HD de 5.2 inch și USB tip C încă este căutat și folosit de foarte multe persoane.

Mai des decât pe cel de sus, văd zilnic în mijloacele de transport în comun oameni folosing Samsung Galaxy S7 (foto) sau pe fratele său mai mare, S7 Edge. Din observațiile mele, prețul unui astfel de telefon a tot scăzut în ultimele luni, până la 1800 de lei. Îți reamintesc că acesta este dotat cu ecran Quad HD de 5.1 inch, 4 GB memorie RAM și o cameră foto de 12 MP care, la vremea ei, aducea o inovație în ceea ce privește cantitatea (mai mare) de lumină captată, lucru foarte util în pozele de seară/noapte.

Nu aceeași soartă a avut-o, din păcate, HTC 10. Deși și acesta avea 4 GB de RAM și ecran QHD, chiar de 5.2″ (în comparație cu cel de mai sus), nu s-a bucurat de succesul celor antemenționate. Însă acum, la 1900 de lei, cred că poate fi o alegere bună pentru cei în căutare de telefoane performante care nu își pot permite cel mai recent model.

Acestea fiind scrise, eu ar trebui să mă întorc la știrile din domeniu… care s-au cam rărit din câte observ. Oricum, eu voi fi pe aici pentru a le prinde pe cele mai importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *