fbpx

Știrile Gadget4u – 21 IAN 2018

După doar 3 săptămâni din noul an, bruma de inspirație pe care am avut-o e pe cale să se termine. Am încercat să rotesc cumva ideile, dar nu am reușit. De la un articol pe zi pe fiecare dintre bloguri am ajuns la unul pe zi pe oricare dintre bloguri, eu având doar 2. După acest simulacru de scuze, să trecem la știrile pe care mi le-am notat în ultimele 7 zile:

Sony Xperia ZX Pro pare (conform zvonurilor) că va debuta către sfârșitul lunii viitoare, la MWC, cu specificații de top: Snapdragon 845, 6 GB de memorie RAM, cameră principală duală cu 18, respectiv 12 megapixeli și cameră selfie de 13 MP, plus o baterie cu capacitatea de 3420 mAh.

Facebook Messenger va fi simplificat în acest an, deși nu s-au oferit detalii despre ce va însemna, de fapt, acest lucru.

Apple, în urma scandalului în care e acuzat de încetinirea procesoarelor de pe telefoanele iPhone, lucru care a fost recunoscut, anunță că într-un update viitor va oferi utilizatorilor o opțiune pentru a putea activa/dezactiva limitarea puterii în funcție de dorințele fiecăruia. (Nu vezi prea des funcții noi pe aceste smartphone-uri, așa că e binevenită :)) .)

Aș vrea să mai am și alte noutăți pentru tine, însă deocamdată astea-s. Până la noi informații, mă opresc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *