Telefoane care mi-au atras atenția (6)

Luna asta este rezervată unor telefoane noi, dintre care 2 au fost deja anunțate, chiar dacă nu sunt încă disponibile pentru cumpărare. Totuși, eu nu am să vă vorbesc acum despre ce ne așteaptă în această lună, ci, fiind sâmbătă, am să vă prezint dispozitivele care au apărut (după părerea mea) cel mai mult prin social media, dar și cele mai căutate pe acest blog.

Un smartphone omniprezent din feed-urile tuturor rețelelor de socializare este recent lansatul Huawei P9, cu a sa cameră foto principală dublă, căruia i-am dedicat și eu un articol.

Pe locul 2, dar la egalitate cu cel de mai sus, se află un smartphone lansat în februarie, la Mobile World Cogress: vârful de gamă LG G5, pe care îl poți cumpăra de aici. Ce-i drept, cam dispăruse de peste tot, dar iată că a fost readus în atenția oamenilor cu (mare) succes.

Pe ultimul loc al podiumului, dar la foarte mare distanță de primele, este un telefon chinezesc care a fost lansat în această săptămână și din a cărui prezentare nu am înțeles mai nimic.

Asta a fost lista cu telefoane noi (și unul vechi) din această săptămână! Acum să vedem și ce alte știri i-au interesat în ultimele 7 zile pe internauți:

Deși l-am scris doar cu 3 zile în urmă, a intrat rapid în atenția prietenilor de pe Facebook articolul despre Allview (la care încă nu am primit un răspuns și probabil acesta va veni foarte târziu sau deloc).

Cercetătorii cred că în mai puțin de 40 de ani oamenii vor face sex mai mult cu roboții decât între ei. Să sperăm, totuși, că nu se va ajunge la așa ceva!

Ultimul articol din acest rezumat este cel din care aflăm că iPad Pro 9.7 are mult lipici. Însă nu în sensul că e căutată de foarte mulți oameni, ci că piesele sunt lipite și este greu de reparat acasă.

Atât am avut de spus despre această săptămână! Nu uita că îmi poți spune în comentarii dacă ți se pare că am ignorat unele știri sau telefoane noi în beneficiul altora! 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *