Apr 6

Meizu Note 3 este lansat oficial

Meizu Note 3 este lansat oficial

V-am anunțat în urmă cu vreo oră pe pagina de Facebook că Meizu va lansa un nou dispozitiv, live pe Youtube, și că, cel mai probabil acesta va fi M3 Note. Se pare că, până la urmă, telefonul se numește Meizu Note 3, însă specificațiile care au apărut prin zvonuri se confirmă.

Dar schimbarea numelui pe care îl va purta noul smartphone al companiei chinezești nu este sigurul lucru care nu era așteptat. Altul ar fi că evenimentul nu a putut fi transmis live pe Youtube, așa că a trebuit să îl urmăresc pe o platformă chinezească de streaming. În fine, indiferent de mijloacele de trasmisiune, tot nu aș fi putut înțelege nimic din prezentare, căci aceasta s-a ținut în limba chineză (oare de ce nu m-am așteptat la asta?). Am văzut, în schimb, design-ul acestui smartphone, care seamănă foarte mult cu cel al iPhone-urilor.

Am spus cam tot ce am avut de spus, așa că să vedem câteva specificații: display cu diagonala de 5.5 inch și rezoluție Full HD, procesor MT6755 Helio P10, 3 GB memorie RAM și o baterie cu capacitatea de 3200 mAh.

Am făcut și câteva print-screen-uri cu momentele din conferință în care era arătat dispozitivul. Și cam atât! 😀