fbpx

Nu cred că voi primi vreun Allview la test prea curând

Probabil te întrebi ce este cu titlul de mai sus? Totul a pornit de la o postare de-a lor pe Facebook, în care erau câteva mici neclarități, drept pentru care i-am “taxat”. E mult spus “taxat”, de fapt le-am atras atenția și le-am cerut lămuriri, totuși nu cred că vor lua acest lucru drept o atenționare, ci ca pe un atac, cum mi s-a mai întâmplat (chiar și de curând) pentru că nu am fost clar înțeles.

Postarea cu pricina este compusă din imaginea de deasupra și anunțul că un anumit dispozitiv al lor a primit un update de sistem de operare. Inadvertența acestei postări este următoarea: textul anunță update-ul la Lollipop (OTA de data aceasta, vezi aici procedura) pentru dispozitivul Allview P8 Energy (deja disponibil pentru comandă din septembrie, anul trecut), care este reprezentat și în imagine. Doar că, după cum puteți observa, textul de pe imagine este “Allview P8 Energy PRO“, un dispozitiv care nu a fost lansat, putând fi doar precomandat și primit începând cu 25 aprilie.

A doua mică greșeală este și mai amuzantă: ambele telefoane menționate mai sus apar pe site ca rulând Android Lollipop din fabrică, așa că despre ce update este vorba?

În ultimele minute nu am primit răspuns la atenționarea mea, dar sunt sigur că cei de la Allview o vor face și, atunci, voi face și eu un update acestui articol cu informații lămuritoare.

Să fi trecut Allview la actualizări OTA exact unde nu era nevoie? Nu cred, mai degrabă este o simplă greșeală și abia aștept să aflăm datele corecte!

3 comments

  1. Cristi

    Exista update-uri si la aceeasi versiune a sistemului de operare, nu trebuie neaparat sa treaca la alta. Din cate am vazut acest update aduce imbunatatiri softului rulat de P8 Energy, inclusiv functia Super Foto deci nu inteleg unde este problema ta.

  2. Bogdan Trepadus

    Eu nu am nicio problemă. Doar am spus că ei au anunțat update la o versiune superioară a sistemului de operare pe care telefonul deja o rula.

Comments are closed.