fbpx

Știrile Gadget4u – 4 FEB 2018

Chiar dacă am lipsit toată săptămâna de aici, duminica sunt dator să mă întorc cu informațiile pe care unii dintre voi poate le-au ratat. Am știri foarte interesante astăzi!

Prima se referă la un nou set de legi/reguli pe care tot mai multe state din SUA le adoptă: Dreptul de a îți repara singur dispozitivul electronic. Această schimbare prevede ca producătorii să pună la dispoziția oricui dorește unelte, componente și documentația necesare celor care vor să lucreze acasă la aparatele lor. Deși, în principiu, e o idee bună, care aduce un plus de libertate consumatorului, eu consider că nu ar trebui să ne facem singuri service-ul telefoanelor.

Land Rover a lansat un smartphone de tip rugged numit Explore.

Harley-Davidson a anunțat că anul viitor va prezenta o motocicletă electrică.

Este posibil ca Nokia să readucă pe piață dispozitive din gama de lux Sirocco. Pentru că detaliile oferite diferă de la site la site, prefer să nu adaug aici alte informații până în momentul când va exista ceva oficial.

Aceasta este prima mea selecție de știri a lunii februarie. Încă două astfel de articole și începe MWC, evenimentul care în fiecare an dă tonul lansării de noi dispozitive!

Din aceeași categorie

One Thought to “Știrile Gadget4u – 4 FEB 2018”

  1. Alexa

    Multumesc mult pentru acest tip de articole. Mai apuc si eu sa arunc un ochi din cand in cand si sa raman in ton cu noutatile.

Leave a Comment