Știrile Gadget4u – 28 IAN 2018

Deși este mult mai complicat fără computer, am făcut efortul de a îți aduce și astăzi aici știrile care mi-au părut cele mai interesante în lumea tehnologiei, așa cum fac în fiecare duminică de când a început acest an. Acestea sunt:

Prima pe listă, ilustrată și prin imaginea alăturată, se referă la producătorul italian de automobile, Lamborghini. Directorul diviziei de cercetare și dezvoltare a declarat într-un interviu că nu se va pune prea curând problema construcției unui supercar complet electric, argumentând prin faptul că bateriile încă nu au evoluat suficient. Pe de altă parte, acesta afirmă că ideea unei mașini Lamborghini autonomă este total exclusă, acestea fiind construite special pentru a fi conduse de oameni, nu de roboți.

Rămânem în domeniul auto pentru a afla că cea mai mare piesă printată 3D din titan din lume este etrierul cu care Bugatti va începe să echipeze modelul Chiron după ce vor termina de făcut toate testele.

Zvonurile spun că, pe lângă componentele (cum ar fi ecrane) pe care Samsung le livra altor producători de telefoane, coreeni vor putea vinde în curând și propriile procesoare, Exynos.

Wine este o aplicație pe care am întâlnit-o inițial pe Linux; aceasta te ajută să rulezi programe Windows. În teorie, căci eu nu am reușit să o fac să meargă până în prezent. Cam cu aceleași rezultate, căci este încă în fază incipientă, versiunea 3.0 va putea fi instalată și pe dispozitive Android.

Acestea au fost știrile din ultima săptămână. Dacă le-ai găsit interesante, mă poți ajuta să mai scriu folosind link-urile mele de afiliere!

Poveștile trebuie să continue!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *