Dec 14

Știai că există telefonul pe care nu trebuie să îl încarci zilnic?

Dacă nu, iată-l!

1449887242231-p-2800495

Acesta vine de la compania chinezească OUKITEL (al căror site se încarcă foarte greu spre deloc) și promite să bată orice alt smartphone la capitolul autonomie. Evident, atuul lui este bateria imensă de 10 000 mAh, de la care a luat numele de K10000. Însă aceasta este ascunsă în corpul de doar 9 mm. Producătorul spune că îl vei putea folosi fără a fi nevoie să îl reîncarci timp de 10-15 zile. O estimare realistă din partea mea este că probabil vei reuși să spargi doar bariera celor 7 zile, suficient oricum. Sau poți să sacrifici din durata de viață între încărcări a acestui telefon pentru a încărca un altul. De mai multe ori!

Cred că nu are niciun sens să vă mai spun de ecranul de 14 cm (5.5 inch) sau de cei 2 GB de RAM. E clar că cine îl ia, o face pentru baterie. Și pentru preț. Deși nu este disponibil în România, îl poți comanda de pe site-ul GearBest pentru 992 de lei (240 $ la cursul de azi) și îți va fi trimis direct din China!

Dacă vrei, totuși, să îți iei ceva extrem de performant de la o firmă cunoscută, de la un magazin de la noi și care să îți ajungă repede acasă, poți să alegi cu încredere un smartphone din lista asta!

Folosești telefoane chinezești? Ești mulțumit de ele?