Vrei să faci cadou un gadget? Uită-te întâi pe lista asta!

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la sărbătoarea nașterii lui Iisus. Însă lumea nu se pregătește pentru asta, ci pentru petreceri care mai de care mai îmbelșugate. Dacă vrei ca „Moșul” să îți aducă un gadget sau tu ești „Moșul”, te poți ghida în alegerea cadoului ideal citind lista mea de dorințe pentru Crăciun. Evident că nu aș avea ce face cu toate dispozitivele de pe listă, însă vreau să-ți acord și ție, și „Moșului” meu o cât mai mare libertate de alegere. Deci, cu ce începem?

Samsung Gear S2 Classic este un smartwatch elegant care îmi place foarte mult și care, pe lângă toate chestiile pe care le poți face cu el grație funcțiilor Android Wear și celor adăugate de Samsung, promite să stea departe de priză 2-3 zile. Nu știu cât de util poate fi un astfel de ceas pentru mulți dintre noi, dar cred că merită testat. Tocmai de aceea l-am ales pe unul dintre cele mai bune și cele mai arătoase. Îl putem găsi atât la eMag, cât și la Flanco la prețuri asemănătoare.

samsunggear_s2classic_negru_03

LG Watch Urbane este un alt smartwatch al cărui design îmi place foarte mult, iar producătorul spune că este compatibil și cu iOS, dacă dintr-un motiv sau altul alegi să nu îți iei un Apple Watch. Mie, de exemplu, nu îmi plac produsele Apple.

b274670-3

Trecem la smartphone-uri, unde una dintre alegerile mele este Samsung Galaxy S6 Edge (32 GB). Mi-a plăcut design-ul pe care Samsung l-a introdus prin intermediul acestui dispozitiv și îmi doresc de mult un Samsung din gama S.

galaxy_s6_edge_black_samsung_flanco_1

Google Nexus 5X, despre care am vorbit ieri, este cel mai nou telefon făcut de Google și are cea mai nou versiune de Android, plus senzor de amprente… O alegere excelentă! Costă în jur de 2300 de lei la Flanco.

lgh791_01_1

Asus ZenFone este o serie de smartphone-uri bogată în posibilități de alegere. Fie că vrei un telefon axat pe selfie-uri sau vrei unul mai de buget, poți alege liniștit un telefon Asus. Plus că au și un design frumos. Poți să iei și de la Flanco, și de la eMag.

De la LG recomand vârful de gamă de anul trecut, G3, destul de vechi încât să coste mai puțin, dar destul de performant pentru a pune cam ce vrei tu pe el. La eMag costă 1400 de lei, iar la Flanco e un pic mai scump, adică 1700 de lei.

a6rowh_lg

De la Sony din nou nu am ales un model anume. De la telefoane „de vorbit” până la dispozitive cu ecran 4K sunt atâtea modele din care poți alege, dar și prețuri pentru toate buzunarele.

De la Huawei iar poți alege dintre smartphone-uri performante și smartwatch-uri elegante. Interesant ar fi aici modelul P8 anunțat anul acesta. Costă 2300 de lei la Flanco și cu 250 de lei mai puțin la eMag.

 

huawei-p8-flanco-8

Telefonele Phillips sunt foarte performante și din ce în ce mai căutate, poate și pentru că prețurile sunt accesibile pentru orice om.

Și dacă tot îți iei un smartphone performant ar fi bine să ai și cu ce îl încărca. Wireless adică (pentru cele compatibile)!

Îți place ceva din lista mea? Ți-ai luat deja sau urmează să îți iei altceva? Spune-mi și mie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *