fbpx
Comunicate de presă 

Site-uri si gadgeturi ce te vor face sa uiti de lumea reala

In fiecare zi suntem bombardati cu fel si fel de informatii pe care deseori este posibil sa nu le intelegem. Ba mai mult decat atat timpul petrecut in fata calculatorului creste de la un an la altul si in cele din urma nu ne ramane decat o viata virtuala si cam atat. Caci daca nu te numeri printre toate aceste persoane ce tin pasul cu noile tehnologii cu siguranta vei fi dat la o parte si ignorat.

Poate ca nu ar trebui sa se ajunga pana aici, dar niciodata nu se stie ce se mai poate intampla. Si spre deosebire de trecut, cand lucrurile erau foarte simple, iar majoritatea dintre noi isi petreceau timpul in fata calculatorului, acum rar mai gasesti persoane care sa-si ocupe timpul cu putlocker sau orice alt site care sa le ofere cateva minute linistite. Ba mai mult decat atat s-ar putea sa nu intelegeti si sa nu mai percepeti lucrurile fix asa cum se intampla in trecut si de aceea s-ar putea sa neglijati timpul petrecut alaturi de familie sau prieteni.

Da s-ar putea sa fim mult mai atrasi de robotica si de toate noile gadgeturi, decat sa ne pierdem timpul cautand nu stiu ce 123movies si fmovies s-ar putea sa nu ne mai pese de nimic altceva in afara de noile tehnologii. Caci pe cat de interesante si fascinante s-au dovedit acestea a fi, pe atat de nocive pot fi, daca nu suntem atenti in privinta acestora. Si cum de multe ori uitam sa mai facem si alte lucruri in afara de a sta in fata calculatorului si navigand pe internet, ne dam seama ca am pierdut momente esentiale pe care le-am fi putut petrece in preajma persoanelor dragi.

Dar, chiar si asa, oricat de mult ne-ar avertiza cunoscutii sau acele persoane ce tin la noi nu o sa le dam atentia cuvenita pe care acestia si-o doresc. Iar asta deseori duce catre certuri si catre neintelegeri. Din punctul de vedere al apropiatilor, acest fapt nu poate fi unul benefic si de cele mai multe ori va poate aduce probleme, chiar daca voi nu vreti sa intelegeti asta.

Daca pana acum nu va gandeati la toate aceste aspecte, poate ca ar fi timpul sa va reevaluati activitatile si sa observati ce mai puteti face pentru a mai schimba cate putin din timpul petrecut in fata calculatorului sau pe internet. Cand o sa va realizati un raport cu tot ceea ce ati facut in ultima perioada si o sa constatati ca marea majoritate a timpului ati pierdut-o pe internet si nu pentru ceva benefic, probabil ca numai asa va veti schimba putin din atitudine.

Intr-o ordine fireasca a lucrurilor veti accepta sa stati in fata calculatorului si conctati la internet, doar atat cat aveti nevoie pentru a va informa cu privire la cele mai noi gadgeturi aparute. Altfel va veti da seama ca ati pierdut timp pretios fara sa ramaneti cu ceva bun si fara sa intelegeti mare lucru din ceea ce se intampla cu voi.

Din aceeași categorie

Leave a Comment