BrandGSM.ro aduce numai noutati

Posted by

Cei care s-au familiarizat de-a lungul timpului cu magazinul BrandGSM.ro cunosc foarte bine produsele si stiu ca vor primi, de fiecare data, calitatea exceptionala. Ori de cate ori a fost o lansare noua pentru telefoanele Samsung sau iPhone, BrandGSM.ro a fost magazinul care sa aduca in premiera accesorii pentru acestea. Printre accesoriile cele mai populare se numara si husele de protectie, pe care le putem zari in ziua de astazi la majoritatea posesorilor de smartphone.

Husa indeplineste principalul rol de a proteja, dar si acela de a oferi utilizatorului un aspect deosebit pentru telefonul pe care il foloseste. Husele din ziua de astazi sunt pe cat se poate de personalizate, dar si huse simple pentru a satisface gusturile si nevoile mai multor clienti. De-a lungu timpului, BrandGSM.ro a adus huse de toate felurile, insa un singur lucru a ramas neschimbat: calitatea superioara pe care o putem gasi la toate produsele magazinului.
Acest fapt este de necontestat, mai ales cand vine vorba despre husele pe care le putem gasi pe magazinul BrandGSM.

Recent, o discutie intre mine si un amic despre noul Samsung Galaxy S10, care trebuie sa apara si la noi, ne-a adus pe pagina celor de la BrandGSM.ro. Din curiozitate am dorit sa vedem daca magazinul si-a facut stocul de huse Samsung Galaxy S10 si care sunt preturile.

Surprinzator am gasit o gama destul de mare de huse S10, iar preturile nu erau cu mult diferite fata de restul huselor. Fiind colectionari de huse si dorindu-ne noul Samsung Galaxy S10, am decis sa ne comandam cate o husa de protectie pentru a fi siguri atunci cand vom intra in posesia telefonului.

Am plasat o singura comanda ce consta intr-o husa Samsung Galaxy S10 Plus 975 Just Must Silicon Candy Navy si una Silicon Candy Black. Ambele huse erau identice, numai ca una este de culoare neagra, iar una albastra.

Principalele caracteristici pentru aceste huse sunt:

Design-ul ultraslim si foarte elegant, ce permite ca husa sa nu incomodeze utilizatorul. Calitatea premium si finisajele precise vor face ca toate tastele de volum si iesile sa fie acoperite de catre husa. Materialul folosit pentru crearea huselor este silicon (TPU), un material foarte rezistent si flexibil.

Husele pe care le-am comandat sunt produse dedicate 100% pentru telefoanele Samsung Galaxy S10, lucru garantat de catre magazin.

BrandGSM.ro a reusit, si de data aceasta, sa ne surprinda oferindu-ne o gama de huse S10 vasta si buna din punct de vedere calitativ. Dupa ce am primit husele, a urmat testul calitatii pe care ambele produse le-au trecut cu brio.

Husele sunt placute la aintgere, flexibile insa durabile, deoarece chiar si dupa mai multe teste la care au fost supuse au revenit la forma initiala.

Recomand magazinul brandGSM.ro pentru toti cei care doresc sa cumpere accesorii de inalta calitate pentre telefoanele lor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *