Sisteme cu microcasca

Posted by

Uneori sunteti nevoiti sa apelati la niste sisteme de copiat cat mai bune pentru a trece peste unele examene, de aceea este important de stiut ca nu veti avea nici un fel de problema in a gasi un astfel de sistem de copiat care sa se plieze perfect pe nevoile voastre. Exista o multime de sisteme de copiat spre care va puteti orienta, astfel incat sa va bucurati de o calitate cat se poate de buna.

Cutiuta GSM cu microcasca

Acest sistem de copiat este foarte performant, el fiind ideal pentru examenele importante, dar si exigente, unde nu veti avea voie cu telefonul mobil in sala de examen. Un astfel de sistem este de marimea unei cutiute de chibrite, cutiuta GSM tinand locul unui telefon. Acest sistem este nedetectabil, functionand foarte usor in orice retea GSM. Se va raspunde automat la orice apel, sistemul avand incorporat si un microfon foarte sensibil, iar autonomia sa fiind de 4 ore. Nu veti avea de-a face cu acel zgomot de fundal atunci cand il veti folosi, iar sunetul va fi si el mult mai clar. De asemenea, nu se va vedea nici macar in urechea cea mai mica.

Un astfel de sistem are o antena si un capac integral de culoarea pielii, acesta confundandu-se chiar cu pielea. Antena este una de calitate si rezista foarte bine. In ziua de azi, acest sistem este cel mai folosit sistem pentru copiatul la examene, el facand parte din gama profesionala. Combina tehnologiile foarte avansate de transmitere a datelor, criptandu-le cu ajutorul protocoalelor extrem de bine puse la punct. Sistemul este util si datorita faptului ca raspunde singur la apel, de aceea este aproape imposibil de bruiat si de detectat.

Microcasca japoneza

Un alt sistem foarte indragit pentru avantajele oferite este microcasca japoneza, aceasta casca de copiat fara fire, avand niste dimensiuni mici, iar sunetul fiind unul destul de clar. El mai vine echipat si cu filtrele pentru zgomotele parazite. Casca de copiat are culoarea pielii, fiind compatibila cu orice sistem de copiat. Aceasta casca este cea mai folosita casca de copiat, oferind o multime de avantaje la un pret accesibil. Casca vine echipata cu un capac filet auriu unde va fi pusa bateria. Aceasta va fi nedetectabila, avand un difuzor non Magnetic. Ea este avantajoasa si datorita faptului ca este cu 30% mai mica decat orice alta casca de copiat.

Capacul castii are culoarea crem si nu negru, lucru ce va face aceasta casca mult mai greu de identificat. Ea are un volum cu 15% mai mare, iar sunetul este si el unul mult mai clar. Filtrul pentru semnale parazite este si el unul mai bun, lucru care va insemna ca sunetul este mai clar.

Ceas de copiat

Ceasul de copiat este si el o solutie foarte buna pentru unele examene, acesta afisand fisiere text, poze, dar si mp3. El are o memorie interna care poate ajunge si la 8 GB, de aceea vor putea fi introduse pe acesta mii de pagini cu text. In cazul in care apare o problema, ceasul are un buton de urgenta, acesta fiind util pentru blocarea ecranului pe ceas, dar si o functie AUTO pentru derularea paginii in text cu timp setat de catre voi. Aceasta functie este foarte utila pentru ca nu mai este nevoie sa apasati voi pe butoane.

Functia de Auto-Scroll este asadar una extrem de eficienta, lucru care va va ajuta sa nu mai atingeti deloc ceasul pe parcursul examenului. Ceasul are o functie de derulare automata de 5, pana la 120 de secunde. Pagina coboara automat cateva randuri daca faceti aceasta setare.

Daca se intampla sa ramaneti in urma, puteti apasa butonul cu sageata sus, iar pagina va urca chiar daca auto scroll este activ. Ceasul are si un ecran LCD de 1,5 inch, el fiind perfect pentru a reda fisiere text, fotografii, precum si videoclipuri sau melodii. Sunetul este Stereo, el avand si o curea din cauciuc foarte confortabila la purtare. Cureaua se ajusteaza perfect pe majoritatea dimensiunilor, ceasul fiind usor, compact, dar si ultraportabil. Pentru a reveni din modul de urgenta, se va tine apasat 10 secunde acelasi buton, astfel incat sa puteti relua unde ati ramas.

MP3 Player pentru copiat cu casca

Acest sistem este special conceput pentru a putea transmite semnalul audio la casca japoneza. El este un sistem de copiat ideal, fiind perfect pentru examenele unde va trebui sa memorati o cantitate mare de text. Puteti asadar inregistra in format mp3 toate rezumatele si caracterizarile. Imediat ce aveti aceasta inregistrare, o puteti derula si sa ascultati ceea ce ati spus in sala de examen. Folosind acest sistem de copiat, scapati de acel zgomot de fundal, iar sunetul va fi unul mult mai clar si de o calitate superioara.

Casca este avantajoasa datorita faptului ca nu se vede in ureche, ea avand o antena si un capac integral de culoarea pielii. Se confunda usor cu pielea, iar antena este una de calitate, lucru ce va insemna ca nu se va rupe in nici un caz usor. Acest MP3 este conceput special pentru a emite un semnal de o intensitate cat mai mica. MP3-ul va trebui tinut cat mai aproape de casca din ureche. Cele mai multe persoane pun acest dispozitiv pe umar si anume in zona claviculei. El este lipit cu un plasture medicinal pe piele, pe sub haine sau chiar la sub brat. Nefiind foarte gros, acesta nu va iesi in evidenta, de aceea nu se va cunoaste sub haine. Daca il veti pune mai jos, sunetul se va auzi din ce in ce mai incet. Sunetul nu se poate bruia si nu veti avea nevoie de telefon mobil sau de o persoana care sa va dicteze ceea ce scrieti la examen.

Indiferent care va fi sistemul pe care il veti alege, veti vedfea ca va veti bucura de niste sisteme care vor functiona asa cum va doriti, ele fiind in permanenta pe placul vostru. Aceste sisteme isi vor face treaba foarte bine si va vor oferi calitatea de care aveti nevoie, astfel incat sa treceti cu bine peste orice fel de examen.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *