fbpx

Ce telefoane Nokia primesc update la Android 10

Conform unui comunicat primit astăzi, 10 dispozitive din portofoliul brandului Nokia (deținut de HMD Global) pot face update la Android 10, cea mai recentă variantă a sistemului de operare Google.

Modelelor care au primit inițial această actualizare (Nokia 2.2, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1) li se adaugă azi 4 noi dispozitive: Nokia 7.2, Nokia 8 Sirocco, Nokia 4.2 și Nokia 3.2.

Astfel, cei care dețin unul dintre aceste aparate vor putea beneficia de funcții precum Dark Mode, Smart Reply, folosirea telefonului prin intermediul gesturilor și Family Link, specifice Android 10. De asemenea, acum setările de confidențialitate vor putea fi accesate mai ușor, acestea aflându-se în partea de sus a meniului Setări.

Smartphone-urile Nokia își păstrează poziția în topul telefoanelor cu cele mai rapide actualizări ale sistemului de operare. Cele patru smartphone-uri fac parte din programul Android One și dispun de trei ani de actualizări lunare garantate de securitate și de actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani. HMD Global își consolidează astfel promisiunea cu privire la telefoanele Nokia care se îmbunătățesc constant. Conform unui studiu realizat de Counterpoint, HMD Global a fost cel mai rapid brand care a oferit actualizări ale sistemului de operare, pentru 94% din portofoliul telefoanelor Nokia, demonstrând astfel devotamentul de a oferi utilizatorilor constant actualizări de OS, chiar și pentru telefoanele din segmentele entry-level.

Câteva informații despre dispozitivele care urmează să primească acest update la Android 10:

– dispozitivele Nokia 4.2 și 3.2 rulează Android 10 începând cu a doua jumătate a lunii aprilie

– acestea au integrat un buton special Google Assistant și se încadrează în categoria de smartphone-uri cu preț accesibil

– Nokia 8 Sirocco – ediție limitată, cu certificare Android Enterprise Recommended de la Google – se află la a doua actualizare majoră de OS, fiind lansat cu Android 8 Oreo

– Nokia 7.2 este primul telefon Nokia cu cameră triplă de 48MP cu tehnologie Quad Pixel și Optică ZEISS; acesta mai dispune de tehnologia PureDisplay și are HDR mereu activ; autonomia aparatului este de până la 48 de ore.

Din aceeași categorie

Leave a Comment