fbpx
Am aflat 

Evoluția tehnologiei în plină pandemie

De aproximativ două luni rutina noastră zilnică este întreruptă și s-a schimbat. Și de fapt și de drept această schimbare ne-a fost impusă de către dezastrul pe care l-a putut provoca această pandemie de coronavirus. Indiferent de lucrurile pe care ai fost obligat să le schimbi sau de toate acele obiceiuri pe care le aveai un lucru important ni s-a întipărit tuturor în minte și anume că trebuie să fim ceva mai atenți la sănătatea noastră și a celor din jurul nostru.

Și cum nu era suficient toate această stare de alertă ne dăm seama că încă nu știm cu exactitate când viața noastră își va relua cursul normal și cum se vor întâmpla toate acestea. Însă un lucru este cert – nimeni și nimic nu poate împiedica evoluția tehnologiei, iar de asta suntem siguri, deoarece sunt clipe în care observăm cu toții cât de importantă este tehnologia în viețile noastre. Spre exemplu sunt foarte multe persoane care așteaptă cu nerăbdare lansarea noului Allview – Soul X7.

Ce poate avea acest smartphone atât de spectaculos?

În primul rând gândește-te că prin intermediul aplicației lui nu vei mai fi nevoit să-ți atingi smartphone-ul ori de câte ori primești o notificare, iar tu nu ești disponibil să faci asta. Pe scurt noul Soul X7 se bucură de asistentul vocal AVI, în limba română, care îți poate citi ori de câte ori ai nevoie notificările cu voce tare. Un bun exemplu pentru asta este timpul petrecut la cumpărături, având în vedere toate restricțiile, și mai cu seamă acele momente în care nu poți răspunde și nici nu poți vedea acele notificări primite în mesageria aplicației.

De alfel aplicația își poate citi cu voce tare notificările sau mesajul poate fi redirecționat în cască ori în sistemul audio al automobilului tău, atunci când este cazul.Iar pentru a previzualiza cum se poate întâmpla o astfel de chestiune ai la îndemână următorul material de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=j9FfGhRcx-k

Pe de altă parte trebuie să fim conștienți de importanța igienei noastre și să depunem toate eforturile necesare pentru a păstra acest lucru intact. De aceea Allview – Soul X7 pare a fi remediul perfect pentru astfel de situații, unele chiar extreme. Bineînțeles tot ce ne rămâne de făcut este să așteptăm lansarea noului Allview – Soul X7.

Din aceeași categorie

Leave a Comment