sept. 22

Sezonul perfect pentru cumparaturi

Sezonul perfect pentru cumparaturi

Inca nu am gasit raspuns la intrebarea – de ce tot timpul ne gandim la sezonul cu reduceri, ca la ceva pe care il astepti cu foarte multa nerabdare. Si nu pot spune ca toate persoanele sunt atrase de reducerile din Vinerea Neagra, Black Friday, dar sunt persoane ce economisesc pana in acea zi pentru a-si putea achizitiona produsul dorit.

Insa, cu toata nebunia asta legata de Black Friday, am intalnit si persoane care, daca au nevoie urgenta de un anumit produs nu mai asteapta Black Friday-ul sau nu stiu ce sezon al reducerilor. Cu toate astea trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte:

  • nu cumparati produsul dorit din primul magazin in care ai intrat si nu cumpara primul produs ce iti apare in cale;
  • compara preturile dintre produse (in functie de magazine, marca, origine si multe alte aspecte de acest gen);
  • compara magazinele ce au spre vanzare produsul pe care ti-l doresti;
  • nu uita sa te interesezi de termenii de valabilitate si de metoda prin care poti returna produsul respectiv (este posibil ca in momentul in care ajungi acasa si-ti dai seama ca nu este exact ceea ce cautai, de aceea este foarte bine sa existe o metoda prin care sa poti returna produsul);
  • nu uitati de garantie si ea este foarte importanta, avand in vedere ca va poate scuti de o multime de probleme;

Cu toate astea mai sunt persoane, iar pe ele am putea sa le incadram intr-o categorie separata, ce isi pastreaza cateva economii pentru sezonul reducerilor, dar, doar pentru a-si inlocui un produs anume, cu un altul la o calitate superioara. Iar printre astfel de exemple puteti gasi sisteme GPS, laptop-uri, anumite aparate electrocasnice, bratari fitness si multe altele.

Ei bine, daca intr-adevar sunteti interesati de sistemele GPS performante puteti accesa adresa urmatoare, http://blackfriday.onlines.ro/gps.php, pentru a afla care sunt promotiile viabile ale acestor sisteme si care sunt magazinele in care veti gasi reduceri esentiale la preturile produselor. Pe de alta parte este benefic sa ai oportunitatea de a alege produsul pe care ti-l doresti la un pret accesibil.

In plus cei care sunt obisnuiti cu astfel de oferte la produse vor stii cu siguranta cand este cel mai bun moment pentru a face achizitii. Si probabil ca ar mai fi de spus cate ceva si despre ceea ce cred unii despre Black Friday. Sunt persoane ce spun ca Black Friday nu aduce nimic bun, ci mai degraba lucrurile sunt putin complicate in sensul ca:

  • preturile se maresc destul de mult inainte de sezonul reducerilor;
  • ajung la un pret accesibil, de zile precum Black Friday sau in apropierea zilelor de sarbatori: Craciun, Revelion, Paste, etc; cam aceleasi preturi ce erau afisate pe timp de vara;
  • preturile se reduc mult mai mult, in momentul in care un magazin isi doreste sa scape de un anumit stoc de produse;

Pana la urma toate aceste lucruri nu pot fi demonstrate, dar in cel mai bun caz, oamenii se pot decide de unde isi vor achizitiona produse. Si totodata, tot ei vor decide cand sunt pregatiti sa faca investitii si sa isi achizitioneze diverse produse si obiecte. Voi cand vreti sa va achizitionati produse si care ar fi cea mai buna perioada pentru a face cumparaturi?