sept. 13

Motorola prezintă oficial Moto Z2 Play în România

Motorola prezintă oficial Moto Z2 Play în România

S-a întâmplat seara trecută, undeva pe malul lacului Herăstrău. Încă de la intrare am fost marcați fără milă cu brățările și badge-urile de rigoare. Deși la ora începerii evenimentului localul nu era foarte populat, o oră mai târziu, când a început efectiv prezentarea, nu mai aveai loc să strecori un MotoMod. Însă organizatorii au reușit să strecoare mai multe, împreună cu noul Motorola Moto Z2 Play.

O îmbunătățire față de modelul precedent, Moto Z2 Play se prezintă într-o carcasă mai subțire cu un milimetru, ajungând la 6, și este motorizat de un Snapdragon 626 setat la 2.2 GHz, alături de 4 GB de RAM. Probabil din cauza dimensiunilor mai mici, bateria a rămas doar cu 3000 mAh, iar camera cu 12 MP, dar cu o deschidere mai amplă, f/1.7.

Odată cu noul Moto Z2 Play au fost introduse și câteva MotoMods. Moto GamePad este un controller pentru jocuri, care vine la pachet și cu un plus de baterie. JBL Soundboost 2 este următoarea generație a Mod-ului pentru o experiență muzicală acaparatoare, cu o capacitate de redare de până la 10 ore. Iar cel mai interesant accesoriu este Moto Style Shell pentru încărcare wireless.

Motorola Moto Z2 Play și noile MotoMods sunt disponibile începând de astăzi la precomandă de la eMag, pentru 2400 de lei.