fbpx
Webstock

AMR 3 zile până la Webstock

În urmă cu o lună și ceva spuneam că abia aștept să treacă timpul și să vină ziua de 29 septembrie, ziua Webstock. Timpul a trecut, ba mai repede, ba mai încet, și iată că am ajuns cu 3 zile înainte de eveniment. Așadar, m-am gândit să mai spun câte ceva despre asta, ca să nu prindă pe nimeni nepregătit. Voi lăsa un articol separat pentru impresii după eveniment, căci e prima dată când particip; dar să vedem ce ne așteaptă la această ediție.

Conferințele Webstock

Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Mai cu copy, mai cu paste, astea sunt subiectele principale. Pe mine mă interesează în mod special primele 3, nu doar din curiozitate pentru domeniu, ci și pentru a le compara cu alte conferințe similare.

Gala Webstock Awards

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Cine vorbește la #webstockro?

Lista completă cu cei care vor vorbi este pe site, nu o mai preiau aici. Vor vorbi atât persoane pe care le-am mai ascultat, dar și oameni pe care îi voi urmări pentru prima dată.

În final, adaug faptul că cei care nu pot fi prezenți au posibilitatea de a urmări evenimentul live pe www.webstock.ro, cu începere de la ora 9.

Te las cu informațiile astea; eu trebuie să dau o fugă pe celălalt blog, că ar fi cazul să scriu și acolo ceva, dacă reușesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *