fbpx
Diverse 

Reclamele de pe facebook care ne zapacesc

In aceasta dimineata am gasit pe pagina de socializare facebook un filmulet despre amenajarea casei care mi-a acaparat atentia si pe care imi doream sa-l vad pana la capat. Numai ca dintr-un nu stiu care motiv anume clipul pe care eu il urmaream si pe care il gaseam interesant a fost intrerupt de un spot publicitar. Sincer m-am simtit de parca as fi urmarit ceva pe youtube, numai acolo dau de astfel de situatii…

Se intampla de obicei ca exact atunci cand urmeresti ceva care iti place foarte mult sa nu poti sa il vezi pana la capat pentru ca, din pacate apare un spot de undeva si imi intrerupe vizionarea. Nu credeam ca o sa se intample astfel de lucruri si pe facebook. Stiam de toate celelalte reclame care ne-a invadat spatiul din online, dar nu ma asteptam sa-mi intrerupa si acele filmulete pe care mi le doream sa le vad atat de mult. Credeam ca cel putin pe facebook lucrurile se vor limita intr-o oarecare masura, dar uite ca lucrurile nu au fost asa cum ma asteptam  eu.

Poate ca intr-un timp toate aceste lucruri se vor transforma altfel si lucrurile se vor mai indrepta cel putin cat de cat. Oricum dupa tot scandalul legat de facebook cu siguranta cateva lucruri vor trebui schimbate, chiar daca o sa le convina celor de la facebook sau nu. In realitate nu stiu cat de mult vor renunta ei la publicitate si cat de mult vor schimba aceasta politica de ne invadeaza profilurile cu cat mai multe reclame si cele mai diverse, incat uneori ajungi sa te intrebi de ce ma uit eu la asemenea lucruri?!

Mi-as fi dorit ca lucrurile sa difere si sa nu fim nevoiti ca ori de cate ori vrem sa vedem cate ceva important sa fim impiedicati. Eu inca mai sper ca astfel de lucruri se vor indrepta si ca in cele din urma treburile vor fi altfel si nu atat de complicate.

Din aceeași categorie

Leave a Comment