iul. 26

Realitatea virtuala din viata noastra de zi cu zi

Realitatea virtuala din viata noastra de zi cu zi

Ca avem parte de diferite provocari in fiecare zi nu mai este o noutate, insa ingrijorator este faptul ca toti mai multi tineri confunda realitatea de zi cu zi , cu acea realitate virtuala in care totul este permis. Este cert faptul ca tinerii sunt atrasi de realitatea virtuala si de lumea jocurilor. In special de cele online.

Si cum de cativa ani buni, jocurile online au acaparat majoritatea tinerilor nu mai incape indoiala in ceea ce priveste realitatea virtuala. In afara de acest segment al jocurilor online, mai trebuie spus faptul ca realitatea virtuala o poti regasi si in diverse aplicatii ce te pot ajuta in viata de zi cu zi. Pe de alta parte, in ultima perioada realitatea virtuala s-a dezvoltat prin faptul ca am avut parte de o dezvoltare masiva a tot ceea ce inseamna IOT (Internet of Things).  Pe scurt posibilitatea de a da cateva comenzi de pe telefon catre toate dispozitivele smart pe care le ai in casa, pentru ati face traiul cat mai comod.

In mare masura aceasta a fost conceput pentru a ne face viata noua mult mai usoara. Si nu-i de mirare ca intr-o perioada scurta de timp vom traii mai mult in realitatea virtuala decat in realitatea noastra. Un astfel de exemplu de realitate virtuala il putem lega de aplicatiile pe care le avem instalate pe telefonul mobil.

Iar aici amintim de multitudinea de soft-uri ce sunt conectate la diverse obiecte smart din casa si prin simpla apasare a unui buton de pe telefon poti avea parte de confort si nu numai. Pe langa asta mai poti adauga faptul ca te poti distra, la meciurile de fotbal pe care le urmaresti si in acelasi timp poti si paria. Si nu mai este cazul sa vorbim despre acele cazinouri pe care le gasesti la o simpla cautare pe internet.

Putem spune ca distractia nostra din prezent se poate reduce in mare parte la ceea ce numim realitate virtuala. Desi mai sunt persoane ce contesta aceasta realitate virtuala. In final nu trebuie sa negam si diversele posibilitati pe care aceasta ni le ofera, dar si factorii necesari ce ne pot face viata mult mai usoara, prin prisma diverselor aplicatii mobile si nu numai.

Iar in ceea ce privesc jocurile, acestea sunt cele mai importante parti din ceea ce inseamna realitatea virtuala. Cat despre cum ne gestionam timpul in aceasta realitate virtuala tine de fiecare persoana in parte, caci fiecare stie cat timp vrea sa petreaca in ceea ce numim realitate virtuala.