iul. 21

Un mobilier cu totul si cu totul special

Un mobilier cu totul si cu totul special

Nu stiu sigur daca am mai vorbit despre acest subiect, dar cu siguranta din punctul meu de vedere este un subiect foarte interesant. Cu atat mai mult cu cat locuiesc intr-o casa nu foarte incapatoare si in care as avea nevoie de lucruri foarte marunte si de ce nu de lucruri pe care le-as putea depozita fara prea mare efort intr-un anumit spatiu. Poate ca nu esti una dintre acele persoane care sa necesite un mobilier putin mai special, avand in vedere acest aspect, dar in acest articol vom spune cate ceva despre acel mobilier ce se poate plia. Mai bine spus impacheta si pe care il poti depozita undeva.

Cum nu fac parte din acea categorie de persoane ce sunt specializate in designul mobilier, prefer sa-mi tin parerile deoparte si mai mult decat atat sa imi caut informatii inainte sa ma hotarasc sa achizitionez ceva. Si asa cum spuneam si cu alte ocazii nu am cum sa ma dau cu parerea a ceea ce nu stiu. Pe de alta parte nu pot nega faptul ca sunt atrasa de aceste piese de mobilier ce se pot plia.

Si probabil ca un aport pentru acest lucru il are si faptul ca dormitorul meu este foarte mic si inghesuit. Dar oricare ar fi motivele nu pot spune ca nu imi place sa am tot ce imi doresc in apropiere, in plus tot acest nou mobilier pare scos din reviste, mai ceva ca in reviste. De cele mai multe ori am fost atrasa de acele masute care se pot strange sau se pot intinde mai mult decat mintea ta isi poate imagina.

Cred ca acest lucru ma fascineaza la acest tip de mobilier, mai mult decat orice altceva. Si cum nu am avut timp sa alerg dupa un astfel de mobilier mi-a ramas doar sa privesc la ceea ce imi ofera  internetul si in special youtubul.