Orange te invită să testezi cel mai nou smartphone Samsung

spuneam aici că Samsung a trimis invitații pe e-mail pentru evenimentul de lansare a ceea ce va fi urmatorul device Galaxy, anume S7. Acest nou telefon va fi prezentat în mod oficial publicului larg abia duminică, cu ocazia evenimentului Mobile World Congress din Barcelona.

Însă, așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată când se lansează un flagship, cei de la Orange pornesc campania numită Smartphone Tester, prin care orice persoană, fie că are sau nu un blog de tehnologie, poate testa dispozitivul înainte ca acesta să fie disponibil la vânzare. Iar dintre cei care vor fi aleși pentru a testa smartphone-ul, o persoană îl poate păstra după sfârșitul perioadei de testare.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la această adresă web cu câteva date personale și un motiv pentru care îți dorești să testezi telefonul. În caz că vrei să îți încerci norocul, atenție, înscrierile pot fi făcute cel târziu până luni, 22 februarie, inclusiv!

Dacă nu vrei să te înscrii, ai putea să mă încurajezi pe mine de pe margine. Îmi doresc de mult timp să testez un telefon vârf de gamă și aceasta ar putea fi șansa mea! Asta dacă nu voi fi din nou lovit de #ghinion, cum mi se întâmplă de cele mai multe ori! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *