Ce aduce Meizu la MWC?

Meizu este un producător chinez de dispozitive electronice care devine tot mai cunoscut pe an ce trece. Asta e tot ce știu să vă spun despre ei, în rest habar nu am cât de bune sunt smartphone-urile lor.

De fapt mai știu un lucru. Ei instalează pe telefoanele lor un sistem de operare bazat pe Android numit Flyme OS. Însă au făcut un anunț interesant pe Facebook, motiv pentru care v-am rapit cele (cel mult) două minute necesare pentru a citi acest articol.

Au postat imaginea pe care o puteți vedea în stânga textului, din care am tras concluzia că vor lansa un dispozitiv bazat pe distribuția de Linux Ubuntu. Desigur, ar putea fi un telefon deja lansat care va putea fi cumpărat cu acest sistem de operare sau ar putea fi un dispozitiv nou!

Detaliile le vom afla la MWC, care va începe pe data de 22 a acestei luni! Se anunță un Mobile World Congress foarte interesant din punctul de vedere al diversificării sistemelor de operare, căci la același eveniment BQ, o companie din Spania, va lansa o tabletă cu Ubuntu și cu posibilitatea de a fi transformată în computer!

Dar de Tizen ce se mai aude? Reînviem și Symbian-ul? Doar întreb… :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *