Mar 23

O geaca speciala pentru sezonul de iarna

O geaca speciala pentru sezonul de iarna

Desi a trecut iarna trebuie sa spun ca astazi am gasit cea mai interesanta geaca pe care sa ti-o achizitionezi pe timp de iarna. Asta mai ales daca esti pasionat de sporturile de iarna unde ai nevoie de o imbracaminte adecvata. In plus de asta dupa ce am vazut de mai multe ori acelasi clip cu aceeasi geaca mai, mai ca aveam tendinta de a-mi comanda geaca respetiva.

La un moment dat stiu ca incercasem sa gasesc acelasi produs si pe piata de la noi. Numai ca mi-am dat seama ca inca nu avem parte de un asemenea produs si daca mi-l doresc cu adevarat va trebui sa mi-l achizitionez din strainatate. Ideea asta de a avea un asemenea produs la indemana pentru sezonul de iarna imi surade si ma face sa ma gandesc ca mi-as face un cadou foarte frumos pentru iarna.

Geaca asta m-a atras pentru ca este impermeabila in plus pare foarte sofisticata. Si cand spun sofisticata ma refer la faptul ca pare un produs foarte bine dotat si in plus de asta trebuie sa recunosc faptul ca m-a uimit cu doate dotarile ei, dar si cu buzunarele pe care le are in dotare. Poate va intrebati de ce am gasit eu geaca asta atat de inteligenta si de speciala, iar ca sa intelegi acest lucru am sa iti las unul din clipurile pe care eu le-am gasit aici la indemana.

Acum ca ai vazut acest clip spune-mi ce parere ti-ai facut. Ti-ai achizitiona un astfel de produs? Si daca da crezi ca ar merita sa faci o comanda din afara tarii?