fbpx

Evolutia cumparaturilor din magazinele fizice

M-am gandit ca astazi ar fi cazul sa va aduc o noua informatie despre cumparaturile pe care le faceti in magazinele fizice. Chiar daca toata lumea s-a obisnuit sa dea buzna in magazine si sa-si achizitioneze tot ce isi doreste se pare ca in marile noastre magazine inca nu am scapat de statul la coada. Statul la coada pentru a putea comanda un anumit produs, statul la coada pentru a-l achita si lista aceasta poate fi una infinita, dar vreau sa ma opresc aici, deoarece nu acesta este scopul articolului meu.

De fapt m-am gandit ca tot este o zi de luni in care multe dintre gospodine isi fac de obicei cumparaturile am zis sa va prezint ceva mai special. De fapt am zis sa va prezint o metoda revolutionara de a achizitiona produse din magazinele fizice, fara a mai sta la coada. Iar aceasta metoda a fost deja testata in Japonia. De fapt aceasta metoda cred ca s-ar impune si pe la noi avand in vedere aglomeratia din magazine si din piete. De altfel pare foarte simplu ceea ce se practica in Japonia.

Pe scurt am sa va descriu metoda pe care acestia o aplica fiind una de luat in seama. Pe cosurile pe care le iau clientii la intrarea in magazin sunt atasati senzori de citire a preturilor. De fapt acesti senzori nu fac nimic altceva decat sa citeasca pretul fiecarui produs pe care il adaugi in cos, ca la finalul cumparaturilor sa ajungi la casa acestui sistem unde iti poti plati cumparaturile doar cu cardul.

In plus de asta asezi cosul in locul indicat cat platesti cumparaturile, iar toate produsele tale ajung in sacosa fara sa te atingi tu de ele si te asteapta la iesirea din magazin. Asa cum am spus si mai devreme totul pare foarte simplu, cu atat mai mult ca poti scuti timp pentru a face si altceva.

Iar la final de articol am sa va las sa urmariti un video in care aveti toate detaliile despre aceasta metoda de a achizitiona produse din magazinele fizice. Nu stiu cand va fi disponibila si pe aici o astfel de metoda, dar sa speram ca nu o sa mai avem foarte mult de asteptat.

https://www.youtube.com/watch?v=s-IvQ16T74I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *