fbpx

Noile televizoare Smart ePlay cu modele 4K HDR de la Allview

Cei de la Allview nu încetează să ne surprindă, iar de această dată putem spune că aceștia au extins gama de televizoare Smart aducând noi caracteristici, toate pentru un confort optim al utilizatorilor. De altfel este știut faptul că noua gamă ePlay6100 –U este cea care oferă un design modern fără margini.

Și o calitate a imaginii de 4K HDR, care cuprinde o serie extinsă de culori, tehnologia VA (Vertical Alignment), tehnologia Dolby Audio, dar și cea mai avansată tehnologie Smart TV și anume Google Assistant încorporat. Cu precădere noua caracteristică 4K HDR va oferi imagini realiste având în vedere că:

– introduce principala caracteristică HDR10;

– oferă imagini de o înaltă naturalețe;

– culori perfect echilibrate;

– nuanțe profunde de negru, dar și de alb pur;

Mai exact imaginile oferite de către această nouă caracteristică 4K HDR10 pot fi descrise astfel: „o curbă fixă de mapare a tonurilor este aplicată întregii pelicule și optimizează scena cu cel mai ridicat nivel de luminanţă.” Tot aici trebuie să mai adăugăm și faptul că tehnologia VA crește ratele de contrast cu până la 400%, cât și unimormității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS.

Cât despre securitatea Android TV-urilor putem spune că aceasta oferă acea experiență de utilizare sigură și care în permanență este actualizată cu cele mai noi funcționalități și inovații de la Google. Ceea ce aduce sistemul de operare utilizatorilor este confortul la cel mai înalt nivel prin TV hands-free având parte de ajutorul lui Google Assistant. De altfel printr-o simplă comandă vocală poți accesa, porni și selecta conținutul pe care ți-l dorești să-l vizualizezi.

În ceea ce privește dimensiunile și prețul puteți achiziționa noua serie ePlay6100-U în variantele de: 43, 50, dar și 55 inch, având un preț recomandat de 1499 lei. Iar dacă în perioada 18 – 25 iunie veți comanda astfel de produse veți avea parte și veți beneficia și de o reducere de 200 lei. Iar pentru acele persoane dormice să afle cât mai multe detalii și informații despre noua gama de Smart TV-uri de la Allview veți putea accesa www.allview.ro/eplay-4k

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *