fbpx

Prize Schneider de calitate

Prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat au devenit indispensabile in viata moderna, datorita evolutiei rapide a tehnologiei din ultimii ani. Acestea continua sa se imbunatateasca si sa indeplineasca cat mai multe functii pentru a fi mai practice, economice si pentru a avea mai multe beneficii si mai mult confort in urma folosirii lor. Un aspect mai important decat utilitatea practica a acestor accesorii este siguranta. De multe ori, oamenii nu acorda atentie suficienta acestui aspect si risca siguranta locuintei si a familiei. Magazinul online savelectro.ro va ofera un raport pret/calitate excelent si o varietate larga de produse cum ar fi: prize Schneider, aplice si plafoniere LED, intrerupatoare, prize TV si prize pentru internet.

Un produs care este din ce in ce mai des folosit in ultima perioada, datorita avantajelor sale este plafoniera LED. Acestea au un design futurist si compact si va ajuta sa va luminati casa corespunzator, mult mai bine decat o fac corpurile clasice de iluminat. Tehnologia becurilor LED ne aduce numeroase beneficii, cum ar fi faptul ca intensitatea luminoasa ramane stabila pe toata durata vietii becurilor, au forme si tipuri de fasung asemanatoare cu becurile incandescente, ceea ce insemna ca puteti inlocui unu la unu becurile si nu este nevoie sa inlocuiti corpurile de iluminat, se aprind instantaneu, poate fi reglat fluxul luminos si, nu in ultimul, rand consumul de energie al acestora poate fi cu pana la 80% mai scazut decat celelalte tipuri de becuri. Daca ne dorim sa ne mentinem vederea sanatoasa, putem monta un variator rotativ cu care putem regla intensitatea ledurilor, in functie de necesitate.

Pentru alegerea unei prize bune calitativ, este important sa stim anumite aspecte despre acestea, cum ar fi sa aiba impamantare, daca circuitele casei au impamantare si sa fie fabricate din material durabil. Impamantarea asigura, in primul rand, protectia celor din jur impotriva atingerilor periculoase si protectia in cazul altor supratensiuni sau descarcari electrice atmosferice. In cazul in care avem copii, trebuie sa ne orientam spre produse care au fost concepute cu protectie pentru acestia. Prizele Schneider nu doar ca indeplinesc aceste norme de siguranta, dar au si un design elegant si placut potrivit oricarui tip de design interior.

Pe langa calitatea materialului din care sunt facute prizele, este foarte important sa acordam atentie la curentul maxim suportat de acestea, care poate fi 6A sau 16A. Acesta nu trebuie sa fie depasit. Un curent mai puternic poate duce la distrugere si/sau incendii sau alte evenimente neplacute. De asemenea, contactele prizei trebuie sa fie ferme si sa nu se slabeasca in timp. Pentru o montare cat mai facila, este necesar ca prizele sa aiba bornele desurubate si pregatite pentru a conecta conductoarele si este important ca adancimea prizei sa fie cat mai mica. In acest fel, in doza se poate pastra o rezerva mai mare a conductorului si conectarea prizei se poate face mult mai usor la o distanta mai mare fata de doza.

Pentru a compacta toate prizele si intrerupatoarele, intr-un mod cat mai placut vizual, practic si ordonat, putem folosi o rama cu mai multe module cu montaj incastrat. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, satisfacand preferintele tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *