fbpx

Moment de relaxare intr-o ceasca de cafea

Am fost tentata de foarte multe ori sa ma las de consumul de cafea. Am tot incercat asta de-a lungul timpului, numai ca de cateva zile am fost nevoita sa ma las de cafea. Asta nu pentru ca am vrut, ci pentru ca espressorul meu s-a hotarat sa-mi faca o farsa tocmai acum cand am cea mai mare nevoie de energizant. In prima zi cand nu a mai pornit mi-am zis ca nu o sa-mi fie destul de greu sa rezist fara portia mea zilnica de cafea, dar cu cat trec mai multe zile cu atat mi se face doar de cafea si imi vreau obiceiul inapoi.

Poate ca pentru multi dintre voi consumul de cafea vi se pare doar un moft, dar pentru mine nu este chiar asa. Fiecare ceasca de cafea consumata dimineata, chiar inainte de a ma ridica din pat (cineva are grija de mine si imi aduce cafeau la pat in fiecare dimineata, ma rog o aducea) ma face sa creez foarte multe lucruri de care am nevoie. In plus de asta, imediat dupa ce consum cafeaua am iar energie si chef de treaba.

E aiurea cum de nu mi-am dat seama pana acum ca nu ma pot lasa de doza mea de cafea. Si uite asa am inceput sa caut pe diferite site-uri detalii si informatii despre diferite tipuri de espressoare. Daca cineva a vrut sa ma pedepseasca cred ca aceasta formula a fost cea mai grea pedeapsa pe care am putut sa o primesc. Si uite asa in cautarile mele am dat peste Cafestar Romania.

La inceput mi-am zis ca poate este o gluma, ca nu se poate ca cineva sa se fi gandit la cata nevoie am eu de astfel de informatii si deseori imi spuneam ca poate aceasta pagina exista doar in mintea mea. Dar nu ea exista si va puteti lua de acolo tot felul de informatii utile atat despre espresoare, cat si despre mult iubita mea licoare – cafeaua. Chiar nu mai stiu cum o sa rezist eu fara cafeaua mea preferata.

Daca ar fi dupa mine as fugi exact in acest moment sa pot sa-mi beau cafeaua linistita, dar nu pot face asta pentru ca inca mai am de lucru la birou si pana nu termin nu plec nici macar dupa cafea. Iar acum ma gandesc din ce in ce mai des cu ce espressor ar trebui sa-mi schimb espressorul cel vechi. Sincera sa fiu nu as mai vrea unul ca ce vechi, care sa se strice, iar eu sa nu ii pot face nimic si sa ma lase in pana de cafea.

In dreapta si in stanga am tot auzit ca cele mai bune espressoare ar fi acele espressoare Philips, pentru ca au o durata mai mare de folosire, iar garantia este pe o durata mult mai mare de timp. Inca nu imi pot spune parerea despre acestea pentru ca nu le-am folosit, dar imediat ce imi voi achizitiona un astfel de espressor o sa revin cu impresiile mele.

Din aceeași categorie

Leave a Comment