fbpx

Căutări amuzante pe eMag

V-am spus în urmă cu câteva zile ce au căutat românii pe Google, iar acum am venit timpul pentru o nouă serie. De data asta eMag este poznașul și, de fapt, nu el, ci o parte dintre utilizatorii săi, care au avut, printre altele, și niște căutări amuzante. Ești curios? Și eu!

Și cei de la eMag s-au gândit să facă niște categorii, în funcție de ceea ce păreau să își dorească utilizatorii. Au fost descoperite următoarele lucruri:

La categoria „cum se aude, așa se scrie” eu l-aș alege drept câștigător pe hastece oan, însă eMag a fost de altă părere. Iar pe locul următor aș plasa cal of diuti gost.

La categoria „disponibile în curând” se remarcă saltea infasat elefant, dar și costum haloween copil inchiriat. Comentează tu ceva la astea, dacă poți!

Categoria „typo” nu este în niciun caz de ratat, doar acolo poți găsi buciclete mtb sau apa de guta.

Cineva a căutat un popandau. Speechless. din nou.

Ultima categorie „știu exact ce caut” ne dezvăluie despre utilizatorii site-ului unele lucruri care ar fi mai bine să rămână necunoscute: lant copii dar nu de bebelusi și cea mai tare manea.

Acestea sunt doar câteva căutări amuzante pe care le-a făcut lumea pe eMag, mai multe găsești în galeria de mai jos, împreună cu cele considerate de ei cele mai ieșite în evidență. Și știi ce e și mai tare? dacă tot ești pe site-ul lor, poți să profiți de reducerile pe care le au în perioada asta; mai ai timp doar până de Crăciun!

sursa fotografii: Facebook eMag

Din aceeași categorie

Leave a Comment