Apr 27

Jucarie noua pentru agricultori

Jucarie noua pentru agricultori

Desi stiu ca inca nu este timpul pentru anumite munci agricole la sfarsitul saptamanii trecute am dat peste ceva foarte interesant si am zis ca trebuie sa impart cu voi ceea ce am gasit. Iar daca printre voi sunt si pasionati de muncile agricole cu atat mai bine. De fapt subiectul acestui articol este despre un tip de masinarie ce te ajuta sa strangi fanul de pe pajiste si mai mult decat atat iti si impacheteaza balotul de fan cu ajutorul unei folii de plastic.

As putea spune ca respectiva masinarie face treaba in locul tau si aparent mai bine decat tine. Avand in vedere ca pentru toate acele procedee si procese in muncile agricole sunt foarte epuizante, cred ca aceasta masinarie este binevenita. Iar cei ce se ocupa cu o astfel de munca stiu foarte bine despre ce vorbesc, mai ales ca atunci cand strangi fanul afara temperaturile sunt foarte ridicate.

De aceea cred ca acesta masina este potrivita pentru astfel de munci la camp. Ce este drept mai jos am sa va las la indemana un clipulet in care este prezentata aceasta masina. Data trecuta eu am gasit clipul in care masina era una adevarata pusa la treaba pe camp nu doar un prototip, dar momentan nu mai gasesc acel video.

Oricum o sa va puteti formula o ideea si din clipul pe care o sa-l vedeti la sfarsit de articol dar ma gandeam ca ar fi fost mult mai potrivit celalalt. Pana la urma ma bucur ca tehnologia isi face aparitia si in astfel de domenii nu chiar placute de anumite persoane. Nu stiu de ce dar am senzatia ca in curand o sa vedem pe campuri diferiti roboti care sa lucreze in locul nostru in felul in care se dezvolta lucrurile.