apr. 28

Un uscator pentru rufe neobisnuit

Un uscator pentru rufe neobisnuit

Pana acum am reusit sa aduc aici cateva subiecte care sa vina in ajutorul tau, mai degraba in sprijinul anumitor munci pe care esti nevoit sa le faci. De aceea m-am gandit ca astazi ar fi mult mai potrivit daca m-as apuca sa aduc in atentia ta un produs care sa te ajute in treburile casnice. Mai ales ca este vineri si vrei sa te bucuri de acest sfarsit de saptamana fara sa te mai ocupi de obisnuitele treburi casnice.

Desi de obicei imi caut subiectele pe care le abordez aici cu cel putin o zi inainte sa le scriu pe blog, astazi a fost ceva din instict, pentru ca ieri nu am avut timp sa-mi caut subiecte. Dar astazi am venit la birou cu gand sa scriu si despre altceva, altceva in care tehnologie pare mult mai utila decat in mod obisnuit, iar acum nu fac referire la acei roboti de care sunt eu inspaimantata uneori.

De aceea astazi mi-am propus sa scriu despre o masinarie care sa ne ajute mai mult pe noi, cele de sex feminin, intr-o anumita treaba casnica, iar aici amintesc de spalatul hainelor care uneori ne impiedica sa facem tot ceea ce ne dorim. Si am plecat de la acest subiect – spalatul hainelor – pentru ca in mod cert ocupatia asta ne face sa pierdem foarte mult timp. Insa de aceasta data n-am sa scriu despre o masina sofisticata de spalat rufe, ci mai degraba de un uscator pentru haine neobisnuit.

M-a surprins faptul ca acest uscator de haine nu foloseste caldura pentru a usca hainele ci se baseaza pe uscarea ultrasonica. Cand am vazut asta am crezut ca nu este posibil acest lucru, deoarece si eu ca si alte persoane suntem obisnuiti si stim deja ca hainele se pot usca numai daca au caldura, de fapt sunt supuse la un grad ridicat al temperaturii, dar in cazul acestei masinarii nu mai este vorba de caldura.

Se pare ca specialistii ce s-au ocupat de aceasta tehnologie au folosit mici oscilatoare pentru a indeparta apa din rufe. Pe de alta parte se spune ca aceasta uscare supersonica este mult mai rapida si de altfel utilizeaza energie mult mai putina. Iar cea mai importanta caracteristica este faptul ca nu foloseste nici un tip de caldura.

Mai multe detalii si informatii despre aceasta masina o sa vedeti in clipul de la sfarsitul articolului, numai ca trebuie sa va spun de pe acum, ca va mai dura cel putin doi ani pana cand acest produs va putea fi achizitionat din magazinele de specialitate.