fbpx
Diverse 

Lectii de medicina intr-un nou format

Desi uneori pare imposibil sunt cateva lucruri care s-au schimbat foarte mult in ultima perioada, mai ales ca tehnologia asa cum stim si-a pus si ea amprenta in toate domeniile. Se pare insa ca nici domeniul medical nu este departe de tot ceea ce inseamna tehnologie de ultima ora. Iar acest lucru il puteti gasi foarte usor printre toate acele echipamente medicale de ultima ora, si mai mult decat atat in toate ustensilele noi din unitatile spitalicesti si nu numai.

Un alt exemplu din aceasta gama sunt si lectiile medicale ce mai nou par a fi realizate cu ajutorul hologramelor. Asadar as putea spune ca in linii mari cartile nu mai sunt de niciun folos, cel putin nu acele carti tiparite pe hartie. Iar daca pana acum nu ai observat trebuie sa-ti spun ca mai in toate domeniile au avut loc fel de fel de transformari care mai de care mai utile.

Dar pe langa asta sistemul medical chiar a facut pasi uriasi in ceea ce inseamna noile metode de tratare si depistare a diferitelor boli. Iar in ceea ce priveste o noua adaptare a lectiilor am sa va pun la dispozitie un filmulet din care veti observa ce inseamna o lectie medicala cu ajutorul noilor tehnologii.

https://www.youtube.com/watch?v=hKJdg1GFIkg

Habar nu aveam ca se pot adapta astfel de lectii intr-o maniera atat de utila si in acelasi timp creativa. Nu cred ca cineva ar spune ca nu ar putea sa invete dupa astfel de lectii, cu atat mai mult cu cat cei mici sunt atarasi de tot ce inseamna tehnologie.

Probabil ca in curand ne vom obisnui cu tot ceea ce inseamna tehnologie si noul in stilul nostru de viata. Pana una alta chiar ma gandeam ca ar trebui ca si tara noastra sa investeasca ceva mai mult in astfel de chestiuni si sa ne adaptam si noi ca toate celelalte tari si natiuni.

Din aceeași categorie

Leave a Comment