In sfarsit s-a lansat seria ePlay7100 de la Allview

Posted by

Asa cum era de asteptat compania Allview a lansat pe piata noile produse ale seriei de Smart TV-uri ePlay7100, aducand in prim plan cele mai noi tehnologii. Dupa cum stiti pe lista de actualizari sunt prezente tehnologii precum Dolby Vision, Dolby Atmos, Far Field Voice Control, tehnologia TOUCHLESS, dar si multe altele. Atat pentru o imagine impecabila, cat si pentru un sunet perfect demn de Home Cinema, tehnologiile Dolby Vision si Dolby Atmos sunt integrate in aceasta serie ePlay7100.

De asemenea noua serie de Smart TV-uri include si noul motor de analiza si de procesare a imaginilor cu ajutorul celor mai complexe metode care sunt bazate pe AI – Chameleon Extreme 2.0 AI PQ Engine, la care se mai adauga si suportul de top pentru decodarea video – AVI plus functia audio duala Bluetooth V5.0. Noua serie de Smart TV-uri este desavarsita prin controlul vocal TOUCHLESS, avand in vedere ca nu vei mai avea nevoie de o telecomanda, ci poti da comenzile vocal chiar daca ai mainile ocupate sau Smart TV-ul este in stand-by.

Un alt lucru important remarcat la aceasta noua serie este legat de prezenta lui Android TV 10, motiv pentru care utilizatorii se pot bucura de un confort la cel mai inalt nivel si in acelasi timp se poate bucura de utilizarea hands-free a TV-ului cu ajutorul Google Assistant si a microfoanelor Far Field Voice Control. Cat despre functia audio duala Bluetooth V5.0 putem spune ca aceasta este responsabila cu posibilitatea de a trimite de pe telefon catre TV continut audio, dar si trimiterea de pe Smart TV catre alte device-uri BT externe ceea ce face ca utilizarea acestei noi serii sa fie una accesibila pentru fiecare utilizator in parte.

De altfel aceste noi produse ale gamei ePlay7100 sunt disponibile in variantele de 43, 50 si 65 inch si avand un pret de pornire recomandat de 2299 lei. O veste buna pentru actualii si viitorii clienti este legat de perioada de achizitie a acestor produse, mai exact in perioada 22 aprilie 2021 – 06 mai 2021 veti avea parte si de o reducere a acestor preturi cu suma de 600 lei. Pentru mai multe detalii si informatii puteti accesa site-ul celor de la Allview.

One comment

  1. Impresionat de tehnologiile de top la pret decent. L-am achizitionat acum, in pre-comanda si abia astept sa il testez. Dolby Atmos, Dolby Vision și decodare DTS la 2000 de lei? Merita toti banii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *