fbpx

HP a lansat noua gamă de laptopuri ENVY

HP a lansat noua gamă de laptopuri ENVY. HP ENVY x360 15 şi HP ENVY 17 au fost proiectate pentru a răspunde nevoilor curente ale utilizatorilor din domeniul creativ, oferindu-le libertatea de a crea şi de a fi conectaţi oriunde s-ar afla.

74% dintre creatorii de conținut au și mai multe activităţi creative în această perioadă, alegând hobby-uri care necesită un computer performant pentru a le susține volumul de muncă, precum: fotografia, live blogging sau creare și editare video .

Noul HP ENVY x360 15 este un laptop convertibil, cu un raport al afișajului de 88.7% din suprafața ecranului și cu un design ușor, având o greutate de doar 1,8kg. Modelul dispune de opţiunea cu display 4K OLED, procesor AMD Ryzen 7 sau Intel Core Generația 11 şi de placă grafică NVIDIA MX450, cu Wi-Fi 6 și Bluetooth® 5, pentru o conexiune rapidă.

HP ENVY 17 este un laptop mobil, performant, cu un raport al afișajului de 86.3% din suprafața ecranului, cântărind doar 2,5kg. Modelul este echipat cu procesoare Intel Core Generația 11, cu placă grafică NVIDIA MX450, Wi-Fi 6 şi Bluetooth® 5. De asemenea, dispozitivul oferă capacitate de stocare SSD de până la 1TB PCIe şi un boost de performanţă pentru multi-tasking cu memorie de până la 32GB.

Noile laptopuri ENVY oferă o experienţă personalizată profesioniştilor din domeniul creativ prin: sistem de calibrare a culorilor din fabrică; o tastatură integrată all-in-one pentru comenzi rapide; un touchpad cu 19% mai mare; un buton pentru dezactivarea camerei; scenarii creative de optimizare a afișajului prin HP Display Control; HP QuickDrop pentru a transfera uşor fişiere între dispozitive; HP Enhanced Lighting – care transformă ecranul într-un reflector de lumină pentru conferinţe video. Ambele dispozitive oferă gratuit, pentru 30 de zile, acces la Adobe Creative Cloud, inclusiv: Premiere Rush, Premiere Pro şi Creative Cloud Photography Plan.

HP își continuă misiunea de a avea un portofoliu de produse sustenabile. Noile modele ENVY sunt produse din aluminiu reciclat, iar ENVY 17 are componente din plastic reciclat şi din plastic colectat din apropierea oceanelor. Ambalajul conține fibră de lemn care provine 100% din materiale reciclate şi fibră de carton, materiale care înlocuiesc spuma din plastic şi care sunt, de asemenea, 100% reciclabile .

Noul mouse wireless HP 930 Creator se potrivește perfect cu gama de laptopuri ENVY şi poate fi personalizat în nenumărate feluri . Acest mouse versatil oferă utilizatorilor care lucrează în acelaşi timp pe mai multe dispozitive posibilitatea de a copia şi muta conţinut între dispozitive (până la trei dispozitive) prin dongle sau Bluetooth®. O singură încărcare prin USB-C® durează până la 12 săptămâni sau, după o sesiune de lucru mai lungă, se pot obţine încă trei ore de utilizare cu o încărcare de doar un minut.

Toate produsele prezentate în acest articol vor fi disponibile începând cu luna iulie.

Din aceeași categorie

Leave a Comment