Descoperă Mercedes-Benz GLE 450 4Matic la Auto Schunn

Posted by

Noul Mercedes GLE 450 4Matic reinventează SUV-ul, te scoate din anonimat cu un concept de design elegant, cu linii sinuoase iar tehnologia de top te aduce mai aproape de viitor. Abia lansat in 2020, modelul GLE 450 se remarcă prin forța motorizării de 367 cp și o capacitate cilindrică de 2999 cmc. Puternic și agil, acest autotorism Mercedes GLE este definit de confort și siguranță. Fiecare detaliu este atent studiat de specialiști, iar dotările suplimentare impresionează prin performanțe.

Mașină de familie prin concept, Mercerdes GLE este suficient de versatil pentru a fi utilizat și ca autovehicul pentru deplasări de afaceri, în grup, iar cele 7 locuri sunt create pentru confort, urmărind un standard de excelență a transportului. Îi poți testa performanțele la un test drive oferit de Mercedes România, pentru a te convinge că este exact ceea ce îți dorești, atât ca design dar și ca dotări tehnice.

Roțile asortate, dacă au un design deosebit, aduc farmec oricărui vehicul. Noul Mercedes GLE 450 are instalate roți impresionante din aliaj cu spițe duble și dimensiuni de până la 20 inch. Forța se îmbină cu eleganța iar acest atlet al șoselelor iese în evidență prin liniile sportive ale caroseriei. Pragurile exterioare din material ușor de aluminiu au inserții cauciucate, iar geamurile cu tentă închisă păstrează intimitatea.

Un design interior menit să cucerească

Deși nu te aștepți de la un SUV să uimească prin eleganța interiorului, GLE reușește perfomanța de a oferi un design cu accente de lux, începând cu scaunele îmbrăcate în piele ARTICO, de culoare beige expresso sau gri magma, continuând cu ornamentele de lemn esență nuc, maro poros. Detaliile optimizate aduc valoare și asigură un confort deosebit în timoul călătoriei. Scaune încălzite, sistemul de climatizare automată THERMOTRONIC, volanul multifuncțional, toate sunt dotări opționale gândite pentru o experiență de șofat deosebită. Poți opta pentru pachetul suplimentar AIR BALANCE , un amalgam senzual de parfumuri special concepute pentru o atmosferă cât mai agreabilă atunci când conduci.

Ambientul dinamic și exclusivist înseamnă și siguranță, nu doar confort. Asistența la parcare, la frânare, inclusiv cu camera 360 grade, sistemul de apel de urgență Mercedes , sunt la dispoziția ta, pentru o călătorie cât mai agreabilă și lipsită de evenimente nedorite. Oglinzile exterioare rabatabile electric, rezervorul de combustibil cu volum extins, te ajută să uiți de griji și să șofezi în deplină siguranță, pe orice traseu, în orice anotimp. Dacă optezi pentru pachetul Plus de asistență la rulare , te vei bucura de siguranța maximă și un șofat relaxat, datorită asistenței computerizate, care te ghidează inclusiv în ambuteiaje.

Iluminatul ambiental este conceput pentru a se mula preferințelor tale. Posibilitațile de modificare a culorilor și elementele suplimentare de decor aduc un plus de stil acestui autovehicul.

Un cockpit cu ecran lat este un element de design care impresionează, prin rafinament dar este și foarte util din punct de vedere tehnic. Poți selecta stiluri diferite de afișaj, navighezi în siguranță cu realitatea augmentată MBUX, alegi conform necesităților tale folosind cele două ecrane cu dimensiunile de 12,3 inch, care decorează bordul noului GLE 450.

Caracteristicile tehnice de invidiat și designul sportiv și dinamic fac din noul Mercedes GLE 450 4Matic un autovehicul pregătit pentru orice călătorie, o experiență deosebită de șofat într-un ambient personalizat conform dorințelor tale. Puternic și fiabil, este alegerea perfectă atunci când ai nevoie de un SUV care îmbină forța și elementele de confort, siguranșa și dinamismul, frumusețea liniilor de contur cu performanțele tehnice și viteza. Nu ezita să încerci noul GLE în showroom, pentru a înțelege pe deplin originalitatea și stilul inimitabil al acestui nou model de la Mercedes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *