Fanul programărilor online – află despre Stailer și cum te ajută!

Posted by

De pe telefon faci mai simplu ca oricând orice gen de programare, cumperi sau vinzi, afli informații de interes, planifici vacanțe. Din momentul în care am descoperit cu toții acest mod mai facil de a ne rezolva diverse task-uri, ne dăm seama că ar fi chiar pierdere de vreme să mai mergem pe stilul clasic. Iar atunci când ai nevoie de o programare la salonul de înfrumusețare tot online poți rezolva totul. Pentru asta Stailer este ceea ce ai nevoie.

Stailer, platforma ce a digitalizat programările

Pentru cei din Iași, București, Timișoara, Oradea și Cluj Stailer.ro este platforma ce aduce la îndemână un mod mai facil de a realiza o programare la salonul de înfrumusețare. Poate fi vorba de femei sau de bărbați, în căutare de loc liber la un salon din oraș.

Concret, această platformă face mai întâi de toate ca o căutare să fie mai rapidă și mai eficientă. În același loc vei găsi un salon pentru aranjat barba in Iasi sau unul cu disponibilitate când îți dorești tu. Afli așadar cât ar dura, cât costă, cum să ajungi acolo sau ce spun clienții despre serviciile dintr-un salon.

Mai simplu, rapid, dar și gratuit

Dacă te gândești la ce ar trebui să sacrifici pentru a te putea bucura de acest mod modern de programare la salon, ei bine află că Stailer îți permite să faci asta gratuit. Nu depinzi de absolut nimic, nu ai nimic de plătit, ba chiar un cont creat aici îți permite să îți gestionezi mai eficient programările. Spre exemplu, poți seta și remindere cu cât timp înainte îți dorești, astfel încât să fii avertizat prin sms că trebuie să te pregătești pentru o vizită la salonul x.

Stailer a creat un portal prin care să îți găsești o cale mai rapidă și mai eficientă pentru astfel de programări. Durează câteva secunde să setezi totul. Cât despre alegerea salonului, poți ține cont de toate criteriile de interes, de buget, de timp, de disponibilitatea ta, de tipul de serviciu sau cât de bine este cotat un stilist pe piața de profil.

Până la acest moment Stailer a reușit să creeze o comunitate destul de mare a celor care preferă online-ul în detrimentul variantei clasice de programare. Sunt șanse ca în viitorul apropiat aici să fie disponibile și saloanele de hair and beauty și din alte orașe ale țării.

Află mai multe despre asta din pagina oficială, stailer.ro.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *