fbpx
Fifa 20

Fifa 20 va include Liga 1

Fifa 20 va fi lansat abia pe 27 septembrie, dar acum a devenit oficial un lucru care, din câte am observat, era cunoscut deja de ceva timp. Acest anunț foarte important, alături de alte detalii, în lista de mai jos:

1.Liga I din România va fi inclusă în FIFA 20 și va include toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020. Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I din România, a spus Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, Electronic Arts România.

fifa 20

2.3 noi fotbaliști români au fost recreați autentic în joc – George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

fifa 20

3.Din câte am înțeles, nu au putut introduce oficial vreun stadion, însă au încercat să le oglindească în joc, sau să redea măcar atmosfera de pe cele mai cunoscute câmpuri de joc.

 

4.Fifa 20 va avea parte de noi moduri de joc – VOLTA FOOTBALL vine cu noi funcționalități care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, cum ar fi driblingurile și loviturile din voleu, noile animații și mișcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa în locații noi și unice din întreaga lume, într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Professional Futsal. (Imaginile de mai jos sunt dintr-o demonstrație „in real life” a modului de joc Volta.)

5.Părerea mea de rău este că s-a vorbit puțin, deși am văzut nume importante din fotbal în sală, chiar dacă nu din actuala generație, care sunt convins că ar mai fi putut adăuga ceva. De asemenea, nu pot trece cu vederea o (aparent) mică gafă a prezentatorului, iar aceea nu este că a pronunțat Fifa 20 20 (a se citi ca Dăncilă), ci faptul că a uitat numele lucrului pe care îl prezintă. Deh, dacă nu s-o fi vaccinat…

tricouri decor

6. Punctul 6 e doar ca numărătoarea să se termine cu număr par. De ce am numerotat ideile? Habar n-am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *